16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema!

Najčítanejšie

Septembrový štart televízií je tu čo nevidieť, a niektoré z nich neustále prekvapujú svojimi jesennými novinkami. Nezaostáva ani TV Joj, ktorá k seriálovému nováčikovi Rok koňa pridáva ďalší nový rodinný seriál s názvom Dr. Ema. Komerčná televízia ho opisuje ako vizuálne výnimočný seriál, ktorý sa venuje zložitosti ľudských vzťahov.

Slovenské Gilmore girls

Hrdinky seriálu vám budú pripomínať svojimi osudmi a blízkym vzťahom práve tento úspešný americký seriál.
Dr. Ema Lišková (Soňa Norisová) vyrastala s mamou Helou (Zuzana Kronerová). Hela ju vychovávala sama, bez chlapov, aj preto sa z nich stali kamarátky, ktoré majú svoj vlastný humor.

 

Pomáhajú si aj v pracovnej oblasti. Ema Lišková je psychologička, a jej mama Hela jej často pomáha s osudmi klientov. Dr. Ema je aj autorkou článkov v známom ženskom časopise, kde radí v otázkach týkajúcich sa vzťahov, problémov a so všetkým, s čím sa stretáva bežný človek.

TV Joj sľubuje, že problémy uvidia televízni diváci z viacerých pohľadov. V seriáli uvidíme nielen jej pracovný, ale aj súkromný život. Ema sa stará o dospievajúcu dcéru Simonu (Natáliu Germániovú), má aj vlastný vzťah s partnerom Tomášom (Milo Kráľ) a stretneme sa aj s najlepšou kamarátkou a zároveň šéfredaktorkou časopisu Táňou (Zuzana Haasová).

 

Dr. Ema sľubuje nielen zaujímavé vzťahy, ale aj vizuálnu dokonalosť, ktorú dosiahla vďaka nakrúcaniu seriálu na optiku kamery Arri Alexa. „Kvalita obrazu je na vyššej úrovni, na akú je televízny divák zvyknutý. Na Slovensku sú len 2 takéto kamery a na obe sme nakrúcali. Dr. Ema je seriál s vizuálnou úrovňou filmu a doteraz sa v tejto kvalite na Slovensku netočil žiaden seriál,“ hovorí Katarína Nosková, PR manažérka TV Joj.

TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema! - 3
TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema! - 5

Nevyčerpateľná téma

Režisérsky sa na nakrúcaní seriálu podieľa Roman Fábian. Autorkou námetu a scenára je Kristína Cibulková. V čom bude podľa nej Dr. Ema iná? „Téma vzťahov je všeobecne nevyčerpateľná, príbehov je nespočetne veľa a najlepšie na tom je, že ich píše sám život a inšpirácie  sú všade… Psychológ vníma vzťahy inak, hlbšie, existujú spôsoby ako problémy vo vzťahoch vyriešiť – dnes sa to veľmi nenosí a  pri prvom probléme sa mladí ľudia rozvádzajú. Tento seriál chce ukázať, že priznať si chybu a ísť k psychológovi nie je hanba, ale práve naopak môže to vzťah posunúť, môžu sa vďaka sedeniam ľudia oveľa viac zblížiť…

TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema! - Kristina Cibulkova
scenáristka Kristína Cibulková so svojou dcérkou a moderátorom Vladom Voštinárom v relácii Nové bývanie

 

U nás je ešte stále veľmi nezvyčajné – chodiť k psychológovi, tak dúfame, že tento seriál ukáže ľuďom aj to, že sa netreba toho báť a predovšetkým to, že každý z nás ma nejaký problém, ale všetky sa dajú riešiť,“ dodáva na záver scenáristka Kristína Cibulková.

TIP:
Pozrite si reláciu Nové bývanie, v ktorej si hľadala nové bývanie Kristína Cibulková s dcérkou > TU

Seriál Dr. Ema odštartuje TV Joj 4. septembra o 21:40. „Seriál budeme vysielať každý štvrtok na JOJke od 4.9. o 21:40 po Paneláku. Bude mať 14 častí a jednotlivé epizódy budú mať 50 min. až hodinovú minutáž,“ dodáva Katarína Nosková.

K štartu seriálu je pripravená aj teaserová kampaň (videá viď. hore v texte), ktorá už prebieha. Nakrúcala sa v priestoroch bytu v Bratislave, kde sa odohráva aj samotný seriál. Jej autorkou je kreatívne oddelenie TV Joj pod taktovkou projektovej režisérky Barbory Kardošovej.

Hlavnou myšlienkou kampane aj upútaviek je rodinný claim: „Všetko, čo chcete vedieť o mužoch, ženách a ich vzťahoch nájdete v novom seriáli televízie Joj.“ Ako sa mu bude dariť, uvidíme už 4. septembra.

Stanislava Andraščíková

TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema! - 6
TV Joj prichádza s ďalšou novinkou, rodinným seriálom Dr. Ema! - 4

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne