16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

krátko: Rádio Expres štartuje sezónu novou programovou štruktúrou

Najčítanejšie

Nová moderátorská dvojica Mona Zázrivcová a Michal Sabo sa predstaví už v utorok 2.septembra so svojou show Mona a Mišo.

Expres tiež rozširuje spravodajstvo. K tradičnému Infoexpresu plus o 12:00 pridáva rozšírený blok správ aj ráno o siedmej.

Zásadnou zmenou prešla aj zvuková grafika. Už 2.septembra o 6:00 Expres predstaví úplne novú zvukovú grafiku spravodajstva. Predchádzajúcu používal už od roku 2006.

Zmeny Expres prináša aj v štruktúre. Obľúbené Expres Hity non stop sa budú začínať už od 9:00. Blok Expres Selection sa presúva na víkend ako obedový špeciál a nahradí doterajšiu show All you can eat.

„Nová vysielacia sezóna je vždy vzrušujúcou výzvou. Tešíme sa z nového prieskumu počúvanosti, ktorý potvrdil našu pozíciu absolútnej jednotky na rádiovom trhu. Tešíme sa z poslucháčov, ktorí nám potvrdzujú, že program sa im páči,“ dodáva programový riaditeľ Rádia Expres Ivan Antala. 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne