17.5 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Seriály britskej BBC na obrazovke Film Box

Najčítanejšie

V septembri si diváci programov FilmBox prídu naozaj na svoje. Na obrazovky stanice FilmBox Extra smerujú dve seriálové lahôdky, ktoré si určite nenechajte ujsť!

Seriály britskej BBC na obrazovke Film Box-Peaky Blinders_1PEAKY BLINDERS

Šesťdielna gangsterská sága Peaky Blinders z produkcie britskej BBC vám pootvorí dvere do podsvetia britského Birminghamu 20. rokov minulého storočia. Rozvetvená rodina Shelbyovcov tu založí obávaný gang nazývaný Peaky Blinders, ktorému velí nechválne známy Tommy Shelby. Ich meno odkazuje na zvyk nosiť žiletky na svojich klobúkoch, čo mnohé napovedá. Môžete sa tešiť na skvelé herecké výkony charizmatického Cilliana Murphyho, Sama Neila či Helen McCroryovú.

Príbeh aj atmosféra vás vtiahnu do deja rýchlejšie, ako by ste si dokázali predstaviť. Seriál vám predostrie skrytú, krvavú, ale bezpochyby pôsobivú kapitolu moderných britských dejín. Môžete sa tešiť aj neobvyklý hudbu, ktorú obstarali White Stripes, Nick Cave či Tom Waits.

Seriál patrí medzi to najlepšie, čo BBC v posledných rokoch vyprodukovala. O jeho kvalitách svedčia aj vysoké známky od kritikov – ČSFD: 87 %; IMDb: 8,4/10.

Seriály britskej BBC na obrazovke Film Box-Peaky Blinders_2

Peaky Blinders vysielajú od 3. septembra každú stredu vždy o 21:00 na programe FilmBox Extra.

TRAJA MUŠKETIERI

Traja mušketieri je ďalšia britská seriálová lahôdka, ktorú majú na Film Boxe pre svojich divákov pripravenú do septembrovej vysielacej štruktúry. Desať nedeľných večerov nás budú svetom šermiarskych súbojov, úskokov, lásky a zrady sprevádzať Aramis, Porthos, Athos a D´Artagnan, krásna Constance či diabolský kardinál Richelieu. Seriálové spracovanie Dumasovej klasiky na obrazovky FilmBox Extra prichádza už niekoľko mesiacov po veľkolepej britskej premiére.

????????????????????????????????

Seriál Traja Mušketieri pobeží od 14. septembra každú nedeľu o 20.05 na programe FilmBox Extra.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne