22.4 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Robia veci inak! Predstavujeme start-up: jaspravim.sk

Najčítanejšie

Podnety, myšlienky a nápady. Niekedy víria hlavou tak, že vznikne niečo, čo má obrovský úspech. Robiť veci inak, s kúskom kreativity a tvorivosti sa rozhodol aj tím webovej stránky www.jaspravim.sk.

Každý človek môže robiť veci, ktoré ho bavia práve vďaka tejto lokalite. A čo všetko to vlastne môže byť? Pliesť svetre, vytvárať spätné odkazy, písať básničky, piecť koláče, naučiť niekoho cudzí jazyk. Ak teda ktokoľvek chodí do práce, ktorá ho nebaví, vďaka jaspravim.sk môže robiť aj to, čo ho napĺňa.

Začiatky

Zakladatelia stránky jaspravim.sk spomínajú na to, čo bolo prvým podnetom pre začiatok podnikania:
„Akurát minule sme preberali s priateľmi vývoj školstva a aká je potrebná radikálna zmena. Nuž nakoľko my sami pochádzame z rodiny, kde rodičia boli alebo sú podnikatelia, inšpiráciu sme mali odmalička už doma. Hoci často krát práve tú negatívnu – dlhé hodiny práce, vyčerpanosť, absolútne žiadne víkendy, problémy so zamestnancami a pod. Ďalej to bola inšpirácia robiť nové veci, robiť veci inak, vlastnú kreativitu a nápady pretaviť do reality. Byť tvorcom vlastného života – mať zaň zodpovednosť.“ Nakoľko tím jaspravim.sk spolupracoval pred jeho založením aj pri iných projektoch, skúsenosti nabrali aj vďaka nim a ľuďom, ktorých stretli.

Robia veci inak! Predstavujeme start-up jaspravim.sk - 2

Ako to funguje

Celý tím vysvetľuje, čo je jaspravim.sk a aké sú jeho výhody:
„Jaspravim.sk je priestor, kde každý môže zarobiť na tom, čo vie – pridať jednoducho
zadarmo inzerát, ponúknuť celému Slovensku – svetu. Nepotrebujete na to ani živnosť ani dohodu, jednoducho pridáte inzerát. Nezáleží na tom, či máte trvalú prácu, brigádu, s jaspravim.sk môžete pracovať kdekoľvek ste a zarobiť na tom, čo robíte radi.“
Predajcovia a inzerenti si ku dňu napísania tohto článku cez jaspravim.sk zarobili 219 487 eur. Celý tím má aj vďaka tomuto číslu dôvod na radosť:

„Najväčšiu radosť máme z toho, keď pravidelne preposielame zárobky ľuďom, ktorí vďaka tomu že sme, zarobili už neuveriteľne veľa.“ Kolektív jaspravím.sk však zdôrazňuje aj to, čo ich mrzí: „Sme smutní z toho, keď vidíme, ako musíme neustále prekonávať prekážky existencie podnikania na Slovensku.“

Aj napriek rôznym existujúcim prekážkam prináša táto stránka na Slovensko obrovské možnosti zarábať na svojich koníčkoch, popri deťoch, klasickej práci, škole, či na dôchodku a to bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate.

Stanislava Andraščíková

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

1 komentár

Aktuálne