22.4 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Podľa MEDIAN SK je magazín „auto motor a šport“ opäť najčítanejším

Najčítanejšie

Podľa výsledkov prieskumu spoločnosti MEDIAN SK je magazín auto motor a šport opäť najčítanejším mesačníkom v segmente pánskych magazínov a tiež najčítanejším motoristickým magazínom na Slovensku s čítanosťou 2,7 percent (zdroj: MEDIAN SK, MML-TGI, 1.+2./2014).

Mesačník auto motor a šport je kvalitný motoristický magazín pre náročnejších motoristov. Vystupuje v úlohe odborného poradcu pri výbere nového automobilu, prináša aktuálne informácie z prvej ruky a s predstihom informuje o automobilových novinkách. Testovacím procesom prejde ročne viac ako 250 nových automobilov a ich testy tvoria obsahové jadro časopisu.

Obalka_08_2014.inddĎalej obsahuje užitočné servisné články týkajúce sa osobných automobilov či všeobecného motorizmu. V skladbe časopisu sa nachádzajú takisto oddychové témy ako napríklad cestopisy, fascinácie či reportáže z motoristického športu.

Svojim obsahom a grafickým spracovaním nastavuje latku konkurenčným motoristickým a pánskym magazínom na Slovensku.

Za svoj úspech vďačí najmä nezávislému a pravdivému žurnalizmu, čitatelia oceňujú i to, že pravidelne vychádza s vloženými tematickými prílohami či pribalenými darčekmi.

Motor-Presse Slovakia, s.r.o. vydáva okrem časopisu auto motor a šport celý rad ďalších motoristických titulov, ako napr. Ktoré auto?, Firemné auto, lastauto omnibus, Gentleman, Madame a tiež časopis o cestovaní Traveller.

Medzi motoristické tituly patrí tiež internetový magazín www.autoviny.sk. V novom rade titulov pre voľnočasové aktivity ActiveSport vychádza časopis o cyklistike BIKE.

Uvedené portfólio robí z MOTOR-PRESSE Slovakia jedného z popredných slovenských vydavateľov motoristických časopisov a súčasne vydavateľa s najširším magazínovým portfóliom v uvedenom segmente.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne