22.4 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Predstavujeme start-up: Ijoin

Najčítanejšie

Dnes sa bližšie pozrieme na start-up, za ktorým sú  traja IT nadšenci s rovnakou víziou – Miloš Slávik, Igor Mochnacký a Štefan Marinčak. Predstavujeme start-up Ijoin:

[youtube height=“HEIGHT“ width=“WIDTH“]https://www.youtube.com/watch?v=3uprVVbzPOw[/youtube]

 

Na akom princípe funguje váš start-up a pre koho je určený?

Predstavujeme start-up Ijoin -- caramel_coffeeIjoin Messenger  je instant messaging app –  jediný Messenger svojho druhu navrhnutý pre všetkých ľudí s aktívnym životným štýlom. Hlavná funkcia messengerov – písanie s kamarátmi je v Ijoin Messengeri len začiatok.

Ponúka  novú sviežu cestu komunikácie a možnosť povedať svojim kamarátom o vašich návrhoch a aktivitách.  Zostaňte v kontakte s ľuďmi na ktorých vám záleží kedykoľvek a kdekoľvek. Komunikujte, plánujte a zdieľajte zaujímavé aktivity s kamarátmi. Byť stále v kontakte s kamarátmi  a mať chuť s nimi tráviť volný čas. Skutočné emócie – skutočný život. O tom je Ijoin Messenger. Predstavujeme start-up Ijoin - donut

Ijoin Messenger je vhodný nielen pre komunikáciu medzi kamarátmi ale je aj silný nápomocný nástroj pre rôznorodé komunity s rýchlou spätnou väzbou.   Je vhodný naozaj pre všetkých. Či už ste športový nadšenec a plánujete svoje športové aktivity s priateľmi, alebo ste blázon do kina, alebo ste zamilovaný do japonskej kuchyne … dajte o tom vedieť všetkým priateľom.

Ijoin Messenger myslí taktiež na mladé mamičky pre ktoré je vytvorená osobitná kategória, ktoré zbožňujú tráviť svoj čas so svojimi ratolesťami a kamarátkami.

Predstavujeme start-up Ijoin -Ijoin_messengerIjoin Messenger je taktiež nápomocný pre drobných podnikateľov ktorí organizujú svoje eventy a narábajú so svojou komunitou.

Či už ste trénerom vo fit centre, alebo ste organizátorom krúžkov, či iných záujmových aktivít, Ijoin Messenger je pre vás ako stvorený.

Dajte vedieť svojim zákazníkom, kedy a kde organizujete aktivitu a za pomoci group chatu ostaňte so všetkými zúčastnenými v kontakte až kým sa spoločne nestretnete. Neexistuje jednoduchší , pohodlnejší a nápomocnejší nástroj na trhu mobilných aplikácii.

Čo bolo vašou inšpiráciou pri zakladaní tohto start-upu?  

Pred rokom sa stretli traja IT nadšenci s rovnakou víziou – Miloš Slávik, Igor Mochnacký a Štefan Marinčak. Chceli vytvoriť niečo zaujímavé, príjemné a hlavne užitočné pre ludi v zaneprázdnenom svete. Spoločne sa im podarilo vytvoriť tím plný vízií, kreativity a dizajnu.

Predstavujeme start-up Ijoin -_founders

Predstavujeme start-up Ijoin - logoJedného dňa si položili otázku: „Čo je najcennejšia vec na svete?“ Je to priateľstvo, komunikácia  a trávenie času s ľuďmi, ktorých máme radi. Táto odpoveď bola akcelerátorom na vytvorenie projektu Ijoin Messenger.

Poznáme to všetci, najlepšie momenty v našom živote sú stále spojené s ľuďmi ktorých máme radi – s našimi priateľmi. Kde sa nachádzajú? Čo robia v tejto chvíli? Spojte sa s kamarátmi za pomoci Ijoin Messengeru a začnite si užívať nové možnosti komunikácie. Užívajte si skutočné sociálne aktivity spoločne.

Na čo ste zo všetkých funkcií Ijoin najviac hrdý?

Virálne šírenie aktivít:
Otvorte aplikáciu a pozrite si čo plánujú vaši priatelia, alebo vytvorte vlastnú aktivitu. Po vytvorení vášho návrhu aktivity ju vidia priatelia z vášho telefónneho zoznamu. Po pridaní kamaráta do aktivity sa vaša aktivita stáva viditeľná pre nový okruch užívateľov – kamarátov vášho kamaráta. Nekonečná, nenastaviteľná reťaz spojenia tých správnych ľudí a zábavy. 

Predstavujeme start-up Ijoin - viralne_sirenie

Group chat
Unikátny group chat s autodeštrukciou nenájdete v žiadnom inom messengeri.
Group chat medzi všetkými zúčastnenými ľudmi v aktivite, ktorý štartuje začiatkom vytvorenia aktivity a po skončení sa automaticky vymaže. Buďte v kontakte s priateľmi a dohadujte sa na detailoch rýchlou a pohodlnou cestou. (budem meškať 15min, prídeš po mňa alebo sa stretneme na mieste?, mám napísať aj Petre? …) .

Predstavujeme start-up Ijoin - group_chat

Funkcia zdielania aktivity
Pošlite svojim kamarátom návrh aktivity jednoduchou a rýchlou cestou. Zazdielajte ju do chatu messengera alebo na Facebook. Byť stále v kontakte s kamarátmi  a mať chuť s nimi tráviť volný čas. Skutočné emócie – skutočný život. O tom je Ijoin Messenger.

Predstavujeme start-up Ijoin -chat

 

Social graf
Social graf predstavuje vaše životné skóre. Ako aktívne a s akými aktivitami žijete svoj život. Kto je najaktívnejší z vašich kamarátov? Budete to  vy?

A aké máte plány do budúcna? Chystáte ešte nejaké novinky, funkcie?

Predstavujeme start-up Ijoin - profileUž teraz pracujeme na nových funkciách ktoré plánujeme spustiť v druhej fáze projektu. Za spomenutie stojí implementácia voucherov – len tie najvýhodnejšie ponuky pre užívateľov aplikácie a ich kamarátov podla ich záujmov a lokality – Ijoin Messenger ponúka presne cielený voucher podľa zákazníka a aktivít, ktoré najčastejšie využíva a v mieste kde sa práve nachádza.

 

Ijoin Messenger už precestoval svet: s pozitívnym feedbackom

Vystavovali a zúčastnili sa na najväčších IT eventoch a konferenciách:

Predstavujeme start-up Ijoin -loga_eventy
AppsWorld 2014 – San Francisco (USA – California)
StartUp Grind – Mountain View (USA – California)
AppsWorld 2013 – London

A tú sú najbližšie akcie, ktoré ich ešte čakajú:
Web Summit Dublin – (Írsko) ako vystavovateľ (v novembri 2014)
AppsWorld 2014 – (London) ako vystavovateľ (v novembri 2014)

Do svojho Apple iPhone si môžete aplikáciu Ijoin Messenger stiahnuť v Apple iTunes > TU

Zhovárala sa

Stanislava Andraščíková

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

2 KOMENTÁRE

Aktuálne