17.5 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Autobild.sk sa ihneď stal najčítanejším motoristickým webom

Najčítanejšie

Motoristický magazín na Slovensku – AUTO BILD získal svoj vlastný web len pred vyše mesiacom, ako ste si mohli prečítať > TU. Dnes už je AUTOBILD.sk podľa oficiálnych štatistík jednoznačnou jednotkou v návštevnosti medzi slovenskými portálmi s motoristickým obsahom.

Portál s automobilovou tématikou Auto.Sme.sk bol ešte nedávno najčítanejším auto-moto portálom na Slovensku. A nedávno dokonca oslávil prvú dekádu od svojho spustenia.

Auto.Sme.sk  stavia na unikátnom a kvalitnom obsahu, exkluzívnych a populárnych automobilových video testoch Rastislava Chválu, ktorý je doslova tvárou automobilového sveta na Tv.Sme.sk. No ihneď potom, ako na trh s auto-moto portálmi vstúpil nový portál Autobild.sk a stal sa jednotkou, portálu auto.sme.sk zákonite patrí už len druhá priečka…

Návštevnosť (RU), august 2014*Autobild.sk sa ihneď stal najčítanejším motoristickým webom - graf c.1
„Sme radi, že sa nám podarilo stať sa najčítanejším motoristickým webom na Slovensku okamžite, už po mesiaci spojenia značiek AUTO BILD a Automoto.sk. Oproti konkurencii sa nový portál AUTOBILD.sk snaží prinášať pestrejší mix tém, od detailných testov vozidiel, cez servisné materiály, v ktorých prinášame praktické rady pre motoristov až po exkluzívne odhalenia nových automobilov, a teší nás, že naši čitatelia to oceňujú,“ povedal Ľuboš Kamenistý, šéfredaktor motoristického newsroomu AUTO BILD.


Graf č. 1 – Návštevnosť (RU), august 2014*

Autobild.sk sa ihneď stal najčítanejším motoristickým webom - graf c.2

 

Návštevnosť (RU) však nie je zďaleka jediný parameter, ktorým sa môže AUTO-BILD.sk pochváliť. V hodnotách – zobrazenia stránky (PV) je takmer dvojnásobne silnejší ako jeho najbližšia konkurencia. Pozrite si graf:

Zobrazenia stránok (PV), august 2014*

Autobild.sk sa ihneď stal najčítanejším motoristickým webom - graf c.3

 

Graf č. 2 – Zobrazenia stránok (PV), august 2014*

Autobild.sk sa ihneď stal najčítanejším motoristickým webom - graf c.4
*Zdroje: 08/2014 AIMmonitor – IAB Slovakia, Gemius & Mediaresearch, RU a PV
Poznámka: V porovnaniach neuvádzame weby, zamerané na všeobecné dopravné informácie.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne