17.5 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Dopravný podnik Bratislava otvorí aj tento rok svoje dvere pre verejnosť – 20.9.

Najčítanejšie

Dopravný podnik Bratislava, a.s. poteší všetkých priaznivcov verejnej dopravy, ako aj všetkých návštevníkov, ktorí sa prídu pozrieť počas Dňa otvorených dverí na historické, ale aj súčasné vozidlá MHD. Podujatie sa uskutoční 20. septembra 2014 už tradične v priestoroch vozovne Jurajov Dvor na Trnávke od 10:00 do 15:00.

Bratislavský dopravca pripravil okrem prehliadky vozidiel verejnej dopravy pestrý program pre tých najmenších, ale aj dospelých. Návštevníci budú mať možnosť prezrieť si vozopark DPB, kde samozrejme nebude chýbať ani nový trolejbus Škoda 30 Tr. Zároveň všetci záujemcovia dostanú odborný výklad a ani tento rok nebude chýbať špeciálne prekvapenie.

DPB podpísal kontrakt na modernizáciu vozovní

Šikovným zamestnancom Dopravného podniku, ktorým záleží na zachovaní verejnej dopravy, sa podarilo zrekonštruovať ďalší autobus. Veria, že nový prírastok do unikátnej zbierky historických vozidiel DPB poteší všetkých fanúšikov MHD. Samozrejme, nebudú chýbať ani nové trolejbusy ŠKODA 30Tr a kĺbový 31 Tr.

A pochopiteľne, nebude chýbať ani zaujímavý kultúrny program – vystúpenia SuperStaristky Petry Kepeňovej, ale aj evergreenov, cez folklór až po kúzelníka, ktorý nepochybne poteší zvlášť deti. Programom bude sprevádzať známy moderátor Richard Vrablec. Ceny v tombole budú skutočne atraktívne, veď hlavnou cenou bude štýlový telefón HTC Desire 500 a množstvo ďalších cien.

Dopravný podnik Bratislava otvorí aj tento rok svoje dvere pre verejnosť - 2

Ani tento rok nebude chýbať v prípade priaznivého počasia okružná jazda Cabrio Busom po depe, takže všetci veríme, že počasie bude dopravákom priať tak ako po minulé roky.

Takže nezabudnite – stretneme sa 20. septembra 2014 vo vozovni Jurajov Dvor!

[message_box title=“Dopravný podnik Bratislava ďakuje všetkým partnerom za podporu podujatia Deň otvorených dverí! -“ color=“red“]
ŠKODA TRASPORTATION
ŠKODA ELECTRIC
FLU
REMPO
IBG
RADIOPOL
RECAR,  BIGMEDIA
TEKNOPLAST
A-Z LOKOMAT
TRANSDATA
COREX a TACHO
SOR
TAMTRANS – JAZDÍM NA DIESEL60
MERCEDES-BENZ
SOLARIS
IVECO
TROLIGA
BUSE
ESKO
TECHNEX MONT
TEDOM
TRENDHYGIENA
AFINIS
ELZA
BERK
D&J TRADE
E.OIL
BONUL
ARS PNEU

reklamným partnerom:
DM
MLADÝ SLOVANISTA
SND
MIRA NOVA
ZOO
VŠ MANAŽMENTU
HC SLOVAN
SPIDERTECH

mediálnym partnerom:
Zelená vlna, Radiopoint, portál masmedialne.info a web imhd.sk[/message_box]

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne