16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Start-up komunita sa pripravuje na večer plný inovácií a networkingu – Pioneers Unplugged

Najčítanejšie

Vo štvrtok večer 27. novembra 2014 sa po takmer pol roku opäť stretnú nadšenci technológií, mladí začínajúci podnikatelia v oblasti IT a slovenskí i zahraniční investori, aby sa inšpirovali príbehmi úspešných start-upov, vypočuli si rady skúsených mentorov, otestovali horúce technologické novinky a získali investície pre svoje vlastné nápady.

Nikdy predtým nebolo také jednoduché dostať sa k dôležitým informáciám ako práve teraz. Nikdy predtým nebol prístup k tak veľkému technologickému potenciálu a riešeniam pre výzvy, ktorým denne čelíme. Keď sme vyrastali, tvrdili nám, že jedinec nedokáže ovplyvniť svet, že musíme zapadnúť do priemeru. Pravdou však je, že toto už neplatí.

Účastníci eventu sa dozvedia, ako je možné sa vypracovať „z nuly na hrdinu“, čo treba k tomu, aby skutočne oslovili potenciálneho investora a tiež to, ako úspešne vytvárať sieť významných kontaktov.

[youtube height=“HEIGHT“ width=“WIDTH“]https://www.youtube.com/watch?v=xLUqIvHh3hU[/youtube]

 

Pioneers prepája komunitu viac ako 20 000 podnikateľov prostredníctvom siete eventov Pioneers Unplugged, ktorá je aktívna v 40 hlavných európskych mestách a postupne sa rozrastá na všetkých päť kontinentov.

Pioneers vznikol ako myšlienka dvoch vizionárov, ktorým sa za pár krátkych rokov podarilo vytvoriť platformu pre podnikateľov a technológie budúcnosti. Táto platforma postupne získala vedúce postavenie na európskom trhu. Rakúsky investor Klaus Matzka, ktorý je zároveň partnerom Pioneers, tvrdí:

„Pioneers je životne dôležitý pre to, aby sa európsky start-up ekosystém stal ešte silnejším. Z toho môžeme čerpať my všetci, či ste podnikateľ, investor, ekonomika alebo spoločnosť ako celok.“ Sám podporuje tento rast.

Kto je teda ten Pioneer?

1. ten, kto neustále búra hranice toho, čo ostatní považujú za nemožné
2. ten, kto využíva moc technológií, vedy a podnikania, aby zlepšil každodenný život
3. ten, kto má jasnú víziu budúcnosti

V Bratislave sa Pioneers Unplugged uskutoční už po druhý raz.

Prinesie so sebou nápady, technológie i investície. Ako spíkri na Pioneers Unplugged Bratislava#2 vystúpia spoluzakladateľ inovatívnej webovej aplikácie Sli.do Peter Komorník, networking expert Marian Gazdík,  a tiež zakladatelia troch rôznych začínajúcich start-upov, ktorí budú súťažiť o vstupenku na medzinárodný Pioneers Festival 2015.

Počas networkingovej časti si nadšenci inovácií na vlastnej koži vyskúšajú nielen networking ale tiež lost&found systém Tageme, hi-tech kabelku Ladybag a tiež headset virtuálnej reality Oculus Rift. Vychutnať si budú môcť aj 3D projekciu s Dynamic 3D a ďalšie zaujímavé vychytávky. Celý event sa nesie v duchu: „Inspire. Connect. Empower,“ a prebieha primárne v anglickom jazyku.

Event na facebooku môžete nájsť > TU

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne