16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Slávnostné otvorenie 2. ročníka Creative Academy

Najčítanejšie

Včera sa otvorili po druhý krát brány prvej a jedinej kreatívnej akadémie na Slovensku.

Študentov na úvod privítali mentori, ktorí sa predstavili a nakoniec nechali priestor aj samotným poslucháčom. Po vzájomnom spoznaní sa nastal slávnostný prípitok a oficiálne otvorenie v poradí už 2. ročníka.

Večerné kurzy marketingu a reklamy budú i tento rok plné množstva nových poznatkov, tvorivých inšpirácií a zaujímavých ľudí. Minulý ročník Creative Academy prilákal takmer dve desiatky študentov – záujemcov o svet reklamy.

Každý pondelok a stredu sa postupne i v tomto roku dozvedia študenti zaujímavosti zo sveta reklamy, organizovania eventov či onlinu, a budú čerpať inšpirácie od ľudí ako Michal Pastier, Group Creative Director reklamnej agentúry Zaraguza, od dlhoročného stratéga Maroša Keményho, alebo ideamakera Mareka Guregu, či školiteľky komunikačných zručností Olívie Hurbanovej, a v tomto roku pribudnú i Pavol Kubán, CEO spoločnosti SCR a prezident AMDA, ktorý bude študentom prednášať predmet Digitálne stratégie a novým mentorom bude tiež Jord Nikov, Digital Creative Director reklamnej agentúry JANDL, ktorý bude prednášať predmet Digitálne trendy.

Creative Academy pre tento ročník prajeme veľa úspechov a spokojných študentov.



 

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne