14.4 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Veľká noc na Exprese bude retro a prinesie aj výnimočný projekt. V rádiovej podobe ožije legendárny Triangel s Danom Junasom

Najčítanejšie

Rádio Expres zmení na veľkonočné sviatky svoj playlist a od piatka do pondelka bude cez deň hrať najväčšie hity 80. a 90. rokov. Tip na svoj obľúbený retro hit môžu poslucháči poslať cez web rádia.

Špeciálny playlist vyvrcholí na Veľkonočný pondelok. Expres prichystal špeciál s názvom Veľkonočný Triangel s moderátorom legendárneho televízneho Triangla, Danom Junasom. Najväčšie československé hity 80. rokov v ňom zaznejú od 10:00 do 12:00.

Hosťami Dana Junasa budú Jožo Ráž, Michal David, Meky Žbirka, Dalibor Janda, Robo Grigorov, Maťo Ďurinda, Vašo Patejdl, Janko Kuric a Júlia Hečková.

Víťazi televíznej hitparády Triangel z rokov 1984 – 1990 si v exkluzívnych rozhovoroch zaspomínajú na svoje hity.

Popoludnie Veľkonočného pondelka na Exprese bude patriť špeciálnemu, štvorhodinovému vydaniu hitparády Twentyfive Jula Viršíka.

Zvukový obal k Veľkej noci na Exprese skrýva malé prekvapenia, pozorný poslucháč môže v podmaze počuť melódie piatich slávnych slovenských hitov.

Expres ponúka svojim poslucháčom aj exkluzívnu 9-dielnu sériu podcastov „Hviezdy hitparády Triangel“, ktorá bude už vo štvrtok k dispozícii kompletne na stiahnutie a vypočutie na webe Rádia Expres.

Vypočujte si veľkonočný zvukový obal rádia:

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne