18.6 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Petit Press spustil kampaň na predplatné. Portál SME.sk môžete čítať 30 dní úplne zadarmo

Najčítanejšie

Vydavateľstvo zvýhodnenú ponuku na predplatné odôvodňuje voľbami a zvýšeným záujmom čitateľov o informácie o domácej politike.

„Už koncom tohto mesiaca budeme mať v rukách rozhodnutie o tom, ako zásadne sa zmení smerovanie Slovenska. V denníku SME veríme, že najlepšie rozhodnutia sa robia na základe kvalitných informácií,“ uviedla redakcia SME.sk.

Čitatelia môžu na podstránke volby.sme.sk nájsť aj také informácie, ako sú kandidátky volebných subjektov, ich program, alebo výsledky volieb, už počas sčítavania, spolu s prepočtom na získané mandáty jednotlivých politických subjektov. Rovnaké informácie poskytujú bezplatne aj iné spravodajské portály, napr. Aktuality.sk.

Pre získanie predplatného na 30 dní zadarmo je potrebné sa zaregistrovať. Ponuka platí pre čitateľov bez aktívneho predplatného, ktorí v minulosti nevyužili prístup zadarmo.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne