17.5 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Zuzana Čaputová spustila novú diskusnú reláciu Rozhovory z prezidentského paláca

Najčítanejšie

Prvú diskusiu moderoval Jakub Jošt, ktorý si do štúdia pozval novinárov denníka N Filipa Struhárika a Andreja Bána, psychológa Dušana Ondrušeka a do diskusie sa zapájala i hostiteľka Zuzana Čaputová.

Publikum tvorili študenti Gymnázia Ladislava Sáru a Katedry žurnalistiky Filozofickej fakulty UK.

„Prezidentský palác sa otvára dialógu o aktuálnych témach. Myslím si, že by nemal byť len miestom, kde sa prijímajú rozhodnutia, ale chcem, aby bol aj miestom, kde sa hľadajú odpovede v spoločných rozhovoroch,“ uviedla k štartu diskusií na sociálnej sieti Zuzana Čaputová.

Fotograf a novinár Andrej Bán, ktorý bol hosťom prvej diskusnej relácie „Rozhovorov z prezidentského paláca“ patrí medzi ľudí, ktorých nedávno prezidentka ocenila štátnym vyznamenaním Radu Ľudovíta Štúra II. triedy.

Za denníkom N a politickou stranou Progresívne Slovensko, v ktorej bola Zuzana Čaputová podpredsedníčkou pred zvolením do úradu prezidentky, stoja majitelia spoločnosti ESET, ktorí vznik strany a denníka finančne podporili. > Čítaj viac

Pozrite si prvú časť novej diskusnej relácie v úvode ktorej Zuzana Čaputová povedala: „Symbolicky by som chcela Prezidentský palác otvoriť debate, dialógu na aktuálne témy, ktorá verím že bude prebiehať vecne a kultivovane. Chcem aby prezidentský palác nebol iba miestom kde sa prijímajú rozhodnutia, ale aj miestom kde sa hľadajú odpovede na aktuálne témy. Vitajte. Dúfam, že sa budeme takto pravidelne stretávať,“ povedala prezidentka.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne