18.7 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

O 5 minút 12 s historickým rekordom, seriál Hniezdo si naďalej drží prvenstvo

Najčítanejšie

Nielen prime-timové programy RTVS boli počas uplynulého víkendu opäť najsledovanejšie. Diskusná relácie O 5 minút 12 si pripísala historický rekord v sledovanosti a seriál Hniezdo bol v čase vysielania jednotkou na trhu. Výborné výsledky má naďalej piatková zábavná šou Čo ja viem a v sobotu Zem spieva.

Do relácie O 5 minút 12 si pozvala RTVS v nedeľu 23. februára lídrov súčasných parlamentných strán. Diskusia zaujala rekordné množstvo divákov, pričom sledovanosť 646 tisíc divákov bola najvyššia v ére peoplemetrového meriania.

S podielom na trhu 39,5 % v cieľovej skupine 12+ sa stala najsledovanejším programom na trhu v 8. týždni.

Diváckemu záujmu sa aj naďalej teší pôvodný dramatický seriál RTVS Hniezdo. Ten si v nedeľu 23. februára pozrelo 547 tiísc divákov, v čase vysielania bol jednotkou na trhu.

Trhovým lídrom v čase vysielania bola aj folklórna šou Zem spieva, ktorú v sobotu 22. februára sledovalo 363 tisíc divákov s podielom na trhu 17,3 %.

Zábavno-súťažnú šou Čo ja viem si nenechalo ujsť 453 tisíc divákov (Shr 22%). V piatok 21. februára sa tak stala najsledovanejším programom dňa mimo komerčného spravodajstva.

Minulý týždeň vysielaniu na Dvojke dominoval šport, RTVS počas siedmich dní odvysielala takmer 39 hodín športových prenosov. Divákov najviac zaujalo zjazdové lyžovanie a preteky Petry Vlhovej.

Sobotný zjazd žien si zaplo 416 tisíc divákov a prenos dosiahol 30,2 % podiel na trhu v cieľovej skupine 12+, priemerná sledovanosť pretekov zo Švajčiarska bola 267 tisíc divákov.

Nedeľné ženské preteky v kombinácii super-G si zaplo až 497 tisíc divákov, podiel na trhu v cieľovej skupine 12+ bol 27,6 % a priemerná sledovanosť 346 tisíc divákov.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne