18.7 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Petit Press pribalí k denníku SME antifašistický odznak

Najčítanejšie

Redakcia denníka SME už v minulosti pribalila čitateľom antifa nálepku Shootyho, tentoraz môžu čitatelia nájsť v utorok 25. februára pribalený antifa odznak s textom „Nie v našej krajine“.

Slogan použili obyvatelia bytovky vo Zvolene, v ktorej býva regionálny šéf strany Kotlebovci – Naše Slovensko. Ten si na bytovku bez ich súhlasu zavesil transparent „Milujem Slovensko, preto volím ĽSNS,“ s čím nesúhlasili.

„Obyvatelia bytovky vo Zvolene povedali v januári svoje jasné nie susedovi, ktorý si na balkón vyvesil transparent fašistickej strany Kotleba – ĽSNS. Hoci transparenty s nápisom “Nie v našom dome” susedia medzičasom odstránili, odvážny počin Zvolenčanov našiel odozvu po celom Slovensku. Inšpiráciou pre vznik iniciatívy Nie v našej krajine bola a stále je iniciatíva Nie v našom meste, ktorá už dlho intenzívne pôsobí v banskobystrickom správnom kraji,“ uviedla redakcia denníka SME.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne