16.8 C
Bratislava
piatok, 27. septembra 2024

Samo Procházka a Oliver Oswald moderujú novú šou rádia Europe 2

Najčítanejšie

Od 7. septembra rozšírila moderátorský tím Europy 2 známa youtuberská dvojica Samo Procházka a Oliver Oswald, ktorí sú známi ako Sketch Bros. Zábavná dvojka bude baviť poslucháčov každý pracovný deň od 16-tej do 19-tej.

Prečo práve oni? „Nedávno sme pozvali chalanov do rannej šou Wake up! ako hostí a zaujala ma chémia medzi Samom a Oliverom. Vtedy mi napadlo, či by sa dala relácia Sketch Bros pretaviť do on-airu. Netrvalo dlho a s chalanmi sme sa dohodli na spolupráci,“ vysvetľuje Ľuboš Richter, programový riaditeľ Europy 2.

Jeden z dvojice, Oliver Oswald, je známym hercom, ktorého môžu poslucháči poznať zo seriálu Oteckovia. Spolu so svojím parťákom Samuelom pravidelne prispievajú na vlastnom youtubovom kanáli Sketch Bros vtipnými videami.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne