18.7 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Spravodajský web Sme.sk redizajnoval diskusie pod článkami. Archív diskusií starších ako rok bude migrovať postupne v priebehu nasledujúcich dní

Najčítanejšie

„Nový dizajn diskusií má vylepšiť a spríjemniť diskusný priestor tak, aby ste mohli rýchlejšie a jasnejšie vyjadriť názor ku konkrétnej téme alebo článku. Zamerali sme sa na tri hlavné oblasti. Najvýraznejšou zmenou je výrazne lepšia prehľadnosť, ako pre čitateľov, tak aj pre prispievateľov do diskusie. Jednotlivé komentáre v diskusii sú usporiadané systematicky do vlákien a okamžite tak zistíte, na ktorý príspevok diskutujúci reaguje. Výraznú zmenu pocítia aj čitatelia na mobilných zariadeniach, kde bude ešte jednoduchšie zapojiť sa do diskusie a bude možné použiť aj rôzne emotikony,“ uviedla redakcia denníka SME na svojom blogu. 

Zmenou prechádza aj hodnotenie príspevkov, keď pôvodnú karmu nahrádzajú pozitívne hodnotenia, ktoré môžu prideliť prihlásení používatelia. Čitatelia z predplatným môžu pridať neobmedzený počet príspevkov.

Novinkou je aj možnosť zoradenia najobľúbenejších príspevkov, s najvyšším hodnotením. Zároveň si čitateľ môže zvoliť sledovanie diskutéra, systém mu bude automaticky posielať informáciu na e-mail adresu, tri krát denne.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne