14.4 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Ľuboš Richter po 12 rokoch končí v rádiu Europa 2

Najčítanejšie

Po uzatvorení dohody o kúpe rozhlasovej stanice Europa 2 z portfólia Radio Services, a.s. spoločnosťou Bauer Media Audio, končí na pozícii Content Director Ľuboš Richter.

Ukončí tak svoje 12-ročné pôsobenie v rádiu Europa 2, v ktorom pracoval od roku 2009 a stál pri jeho vzniku. Počas tohto obdobia zastrešoval hudobnú stránku, od roku 2018 zastával i pozíciu programového riaditeľa.

„Za všetky roky, ktoré som pracoval pre Europu 2, mi veľmi prirástla k srdcu. Som rád, že som mohol byť nielen pri jej zrode, ale videl som ju i rásť a napredovať. Odovzdávame novému vlastníkovi rádio vo veľmi dobrej kondícii, za čo by som sa chcel poďakovať všetkým ľuďom, s ktorými som za tie roky mal možnosť spolupracovať – či už to boli tí, ktorí písali príbeh rádia na jeho začiatku alebo sa k tímu pripojili neskôr, ale aj interpreti, manažéri a iní zaujímaví ľudia, ktorých som počas tejto „jazdy“ stretol,“ uviedol Ľuboš Richter.

„Europu 2 vnímam ako silnú značku s rozširujúcim sa potenciálom, preto jej chcem touto cestou zaželať, aby i naďalej bavila ľudí na maXXimum či už hudobne alebo skvelými moderátormi,“ doplnil Ľuboš Richter.

Prečítajte si tiež:

https://www.bratislavskyvecernik.sk/medialna-spolocnost-bauer-media-audio-ktora-vlastni-radio-expres-kupila-radia-jemne-aj-europa-2/

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne