14.4 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Tím značky Heineken sa spojil s Danielom Craigom, aby oslávili uvedenie najnovšej bondovky

Najčítanejšie

Pivná značka Heineken® odhalila najnovšiu kampaň „Oplatí sa počkať“, ktorá vznikla v spolupráci s hercom Danielom Craigom. Nová kampaň je oslavou najnovšej bondovky „Nie je čas zomrieť“, ktorá bude uvedená v kinách od 30. septembra a distribuuje ju spoločnosť Universal Pictures International.

Reklama zobrazuje, ako Daniel Craig trpezlivo čaká na prvý dúšok ľadovo vychladeného piva Heineken®, čo symbolizuje poctu fanúšikom, ktorí netrpezlivo čakali na uvedenie ďalšej časti zo série do kín a ukazuje, že najlepšie veci prichádzajú k tým, ktorí dokážu počkať.

Slovenskú premiéru filmu „Nie je čas zomrieť“ podporia sprievodné aktivity a súťaže o vecné ceny ako napríklad 007 hracie karty, či 007 poháre. To všetko vo vybraných HORECA prevádzkach.

Bram Westenbrink, globálny riaditeľ značky Heineken®, povedal: „Heineken® je hrdým partnerom filmov o Jamesovi Bondovi od roku 1997. Preto sa rovnako ako všetci fanúšikovia Bonda nemôžeme dočkať, kedy film „Nie je čas zomrieť“ dorazí do kín. Veríme, že na niektoré veci sa naozaj oplatí počkať. A teraz to môžeme dokázať. Či je to ľadovo vychladený Heineken® alebo akčný trhák – najlepšie veci skutočne prichádzajú k tým, ktorí dokážu počkať.“

Aby značka Heineken® otestovala pravdivosť tohto výroku, uskutočnila sociálny experiment s cieľom dokázať, že na dobré veci sa naozaj oplatí počkať. V experimente dostalo 115 ľudí vychladené pivo Heineken® alebo Heineken® 0.0 v intervaloch od 0 do 30 minút, pričom sa ukázalo, že ľudia, ktorí čakali 20 minút, prejavili najvyššiu mieru spokojnosti.

Vizitka kampane:

Publicis
Globálny kreatívny riaditeľ Publicis WW: Bruno Bertelli
Kreatívna riaditeľka: Cristiana Boccassini
Kreatívny riaditeľ pre medzinárodnú koordináciu: Guy Lewis
Reklamná textárka: Olga Alonso
Umelecká riaditeľka: Alexia Vindret
Vedúca tvorivej skupiny: Francesca Zazzera
Account director: Francesca Baldrighi

Produkcia
Produkčná spoločnosť: Smuggler
Režisér: Sam Gold
Výkonní producenti: Patrick Milling-Smith a Alison Kunzman
Producentka: Erin Wile
Hlavný kameraman: Darren Lew
Filmový architekt: Pete Zumba
Postprodukcia: Filip Ilic
Kolorista: Tim Masick @ Co.3
Úprava farieb: Kevin Breheny
Strih: Guido Notari

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne