12.7 C
Bratislava
piatok, 18. októbra 2024

Podujatie „Kocúr Plicko varí Vianočný punč“ sa uskutočnilo na znovu otvorenej ZŠ Plickova, tento rok s množstvom zaujímavých okamihov

Najčítanejšie

Občianske združenie Plickova Deťom o.z. zorganizovalo ako poďakovanie učiteľom a vychovávateľom za ich prácu v predvianočný štvrtok 21. decembra na ZŠ Plickova po prvý krát vôbec benefičnú akciu pod názvom „Kocúr Plicko varí Vianočný punč“. Zároveň má podujatie za ciel stmeliť komunitu rodičov a detí.

„Rodičia a naše o.z. hlavne vyjadrili poďakovanie učiteľom a vychovávateľom za ich prácu. Pripravili sme spolu s nimi pre deti možnosť sa zapojiť do tvorivých dielničiek, ktoré si skutočne užívali. Deti sa samozrejme tešili na predaj už nimi vyrobených a prichystaných ozdôb, výrobkov, či maškŕt – bolo úžasné a zábavné sledovať, ako si stanovovali cenu za svoje výtvory,“ prezradil pre Račiansky Večerník Roman Minárik z občianskeho združenia Plickova Deťom.

Atmosféru obohatil aj neobyčajný umelecký doprovod – Nikolaj Nikitin (saxofón, Young Slovak Jazz Generation) a Vladislav Šarišský (klavír, skladateľ, Laureát prestížnych cien).

Obrovský detský záujem zožala čokoládová fontána do ktorej si deti namáčali ovocie. Ako hudobný podmaz všade hrala vianočná muzika… a asi najväčším prekvapením večera bola detská diskotéka s obrovským plyšovým polárnym medveďom, to bol naozaj zlatý klinec programu a všetky deti sa užasne zabávali, pozrite si krátke video!

Pre budúci rok majú v pláne organizátori tiež vyhlásiť súťaž o najkreatívnejší prinesený hrnček na Vianočný punč, tento rok to už otestovali a zároveň to má mať i ekologický efekt, aby minimalizovali odpad, ktorý by vznikal pri použití jednorazových plastových pohárov.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

Aktuálne