10.6 C
Bratislava
piatok, 18. októbra 2024

Bratislavský futbalový klub Slovan získa do novej sezóny výraznú posilu do ofenzívy

Najčítanejšie

Róbert Mak je odchovancom Slovana Bratislava, následne zamieril do akadémie anglického klubu Manchester City, neskôr pôsobil v Norimbergu, potom v gréckom klube PAOK FC, Zenite Petrohrad, či v tureckom Konyaspore alebo Ferencvárosi. Posledné dva roky strávil v Austrálii v drese Sydney FC, aby sa opäť vrátil do ŠK Slovan.

ŠK Slovan informuje: “Róbert Mak sa vracia na miesto, kde futbalovo vyrastal. Vedenie klubu sa s ním dohodlo na dvojročnej zmluve.

„Veľmi sa tešíme, že Róbert Mak bude v najbližších dvoch sezónach nosiť belasý dres. Prichádza v ňom veľká futbalová kvalita i odhodlanie splniť si svoj sen, ktorým bolo hrať za Slovan na novom Tehelnom poli,“ povedal Ivan Kmotrík ml., generálny riaditeľ klubu.

„Vždy som hovoril, že chcem, aby tento deň raz nastal, a teraz je to tu. Slovan bol a je moja srdcovka, a túžil som si zahrať na novom Tehelnom poli. Chcel by som klubu vrátiť to, čo mi v mladosti dal, a pomôcť k titulu v lige i úspechu v Európe. Teším sa aj na fanúšikov i spoluhráčov, z ktorých viacerých poznám. Teraz už zostáva vrhnúť sa do práce a dobre sa pripraviť na sezónu,“ vyhlásil Róbert Mak.

„Máme rozpracované viaceré rokovania, situáciu trochu komplikujú majstrovstvá Európy, ktoré zbrzďujú proces finalizácie príchodov. Riešime brankársky post, kde sme v rokovaní s viacerými menami, radi by sme to uzavreli čo najskôr. Chceme sa posilniť aj na ďalších pozíciách, či už v obrane, strede poľa a verím, že aj v útoku. Všetko je otvorené, mnohé kluby vyčkávajú práve z dôvodu blížiaceho sa európskeho šampionátu. Vieme, čo nás čaká, a chceme sa na to čo najlepšie pripraviť,“ vyjadril sa pre klubový web generálny riaditeľ belasých Ivan Kmotrík, ml., k ďalším možným posilám pre novú sezónu.

Pozrite si krátky rozhovor športového novinára RTVS Tomáša Kotlárika s agentom Róberta Maka Jurajom Venglošom > TU

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne