17.2 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Odštartovali kultúrne a športové leto a otvorili lezeckú stenu na Kuchajde

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Nové Mesto Matúš Čupka v piatok 21. júna 2024 uviedol: „Dnes ráno sme oslavami Olympijského dňa na Kuchajde odštartovali Novomestské kultúrne a športové leto. Pri tej príležitosti sme aj slávnostne sprístupnili novú lezeckú stenu na Kuchajde, ktorá bude slúžiť všetkým nadšencom športu a najmä našim najmenším obyvateľom.

Na slávnostnom otvorení sa spolu so mnou zúčastnili aj prezident Slovenského olympijského a športového výboru Anton Siekel, manažérka spoločnosti VISA Ľubica Gubová a predseda horolezeckého spolku James Anton Pacek. Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí prispeli k realizácii tohto projektu.

Program na Kuchajde je naozaj bohatý a od 17:00 pokračuje večerným programom! Vystúpenia žiakov zo ZUŠ Hálkova, Divadla Š E M., kapely The Crownies, dynamické tanečné čísla od Tanec ulice, či Tusté Baletky. A to nie je všetko! Večer zakončíme Letným kinom na Kuchajde, ktoré sľubuje skvelý zážitok pod hviezdami.

Príďte a zažite s nami víkend plný športu, kultúry a zábavy! Teším sa vás a spoločné chvíle na Kuchajde,“ uviedol Matúš Čupka.

Kompletný program Novomestského kultúrneho a športového leta nájdete > TU

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne