12.7 C
Bratislava
piatok, 18. októbra 2024

Lidl bude mať nového generálneho riaditeľa. Zitu Szlavikovics nahradí Ivan Udiljak

Najčítanejšie

Chorvát Ivan Udiljak vymení v priebehu augusta na najvyššej pozícii v rámci Lidl Slovenská republika Zitu Szlavikovics. Z. Szlavikovics sa v priebehu leta stane novou generálnou riaditeľkou diskontu v rodnou Maďarsku.

„Som vďačná za možnosť pôsobiť ako generálna riaditeľka Lidl Slovenská republika. Spätný pohľad ma napĺňa radosťou a hrdosťou na to, čo sme s kolegyňami a kolegami dokázali a začali. Verím, že pod vedením skúseného manažéra Ivana Udiljaka bude Lidl Slovenská republika aj v nasledujúcich rokoch potvrdzovať svoju pozíciu ako lídra nízkych cien, skvelého zamestnávateľa, zodpovedného partnera pre dodávateľov a spoločnosti, ktorej naozaj záleží na udržateľnosti,“ povedala Zita Szlavikovics.

I. Udiljak má viac ako štrnásťročné pracovné skúsenosti z Lidla. Okrem iného pôsobil ako konateľ zodpovedný za predaj a logistiku v Chorvátsku a predchádzajúce dva roky ako generálny riaditeľ v Slovinsku.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne