17.6 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Otvorenie kultúrneho leta vo Vajnoroch

Najčítanejšie

V sobotu 29. júna 2024 o 17:00 sa v Parku pod lipami v Mestskej časti Bratislava – Vajnory uskutoční slávnostné Otvorenie kultúrneho leta. Návštevníkov čaká bohatý kultúrny program – vystúpia mnohé miestne spolky, ktoré vo Vajnoroch udržujú jedinečnú atmosféru dediny v meste.

„Milí Vajnoráci, už túto sobotu sa môžete tešiť na oficiálne Otvorenie kultúrneho leta. Jeho bohatý program Vás bude sprevádzať počas celých letných prázdnin. Na akcii uvidíte vystúpenia našich miestnych kapiel, nájdete tu aj stánky s občerstvením a mnoho ďalších prekvapení. Headlinerom sobotnej akcie však bude finalista prvej série slovenskej Superstar Tomáš Bezdeda. Tento talentovaný umelec, ktorý svojím spevom a charizmou očaril mnohých z nás, zavíta do Vajnor aby nám priniesol večer plný skvelej hudby a nezabudnuteľných zážitkov,“ uviedol starosta Vajnor Michal Vlček.

Ako prvý vystúpi o 17h. Vajnorský okrášľovací spolok a nasledovať bude o 18h. Vajnorská dychovka. Miestna skupina Shine, ktorá vystúpi podvečer o 19:30h. reprezentuje modernú hudbu. Headlinerom akcie bude finalista prvej slovenskej Superstar Tomáš Bezdeda, ktorý vystúpi o 21:00.

Okrem vystúpenia spolkov a kapiel budú na mieste konania v Parku pod lipami aj stánky s tradičnými výrobkami, jedlom a ďalšími zaujímavosťami.

Na rôzne podujatia sa návštevníci a obyvatelia Vajnor môžu tešiť celé leto. Pre deti bude pripravených niekoľko open air letných kín a divadiel.

Ďalšou väčšou akciou budú v sobotu 27. júla Vína v parku, ktoré ako už názov napovedá, sú prehliadkou lokálnych a regionálnych výrobcov vín za sprievodu vystúpenia modernej a tradičnej hudby.

Okrem akcií organizovaných mestskou časťou sa v areáli Starého letiska vo Vajnoroch budú konať dve veľké podujatia – koncert skupiny AC/DS a Lovestream festival 16 až 18. augusta.

Kultúrne leto vo Vajnoroch bude ukončené 14. – 15. septembra Dňami Vajnor, ktoré už tradične bývajú najväčšou kultúrnou akciou v mestskej časti.

(ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne