16 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Hľadáte nonstop fitness centrum? Skúste nový Home Gym na Jarošovej!

Najčítanejšie

V Bratislave pribudlo nové ultra moderné nonstop fitness centrum. V Home Gym na Jarošovej 1 si zacvičíte v akomkoľvek čase – dovnútra sa dostanete aj v nočných hodinách pomocou QR kódu. Okrem toho Home Gym ponúka aj výživové poradenstvo, cvičenie s osobným trénerom a obľúbené skupinové cvičenia.

Nonstop fitness centrum s jednoduchým prístupom priamo v centre Bratislavy

Nové fitness centrum sídli na prízemí Office centra na Jarošovej 1 v časti Bratislava – Nové mesto a je otvorené skutočne nonstop vrátane víkendov a sviatkov. Do fitka sa dostanete jednoducho z blízkej zastávky MHD alebo priamo z parkoviska – samotné fitko disponuje až desiatimi parkovacími miestami pre svojich klientov.

Ako funguje vstup do nonstop fitness centra?

Pre vstup do fitnescentra sa musíte najskôr zaregistrovať online a kúpiť si vstup alebo permanentku. Dovnútra sa dostanete pomocou QR kódu, ktorý vám príde na e-mail. Kód stačí naskenovať pri vstupe do fitka, v šatni na otvorenie skrinky aj pri vašom odchode. V online konte si môžete okrem jednotlivých vstupov a permanentiek objednať aj vstupy na skupinové cvičenia.

Ak už máte virtuálnu Multisport kartu, môžete sa prihlásiť a objednať si vstupy aj pomocou Multisport karty.

Zacvičíte si na strojoch, ktoré vám počítajú opakovania

Nonstop otváracia doba nie je to jediné, čo Home Gym Bratislava ponúka. Fitness centrum disponuje najmodernejšími posilňovacími strojmi, ktoré počítajú jednotlivé opakovania. V sortimente fitka nájdete kardio zariadenia, silové stroje aj závažia pre všetky výkonnostné úrovne od úplných začiatočníkov až po pokročilých.

Špecializovaní osobní tréneri

V Home Gym vládne vždy priateľská atmosféra. Fitness centrum ponúka aj tréning s osobnými trénermi a skupinové cvičenia, pričom každý z trénerov sa špecializuje na konkrétne aspekty tréningu.

Či už máte záujem o cvičenie zamerané na redukciu hmotnosti, naberanie svalovej hmoty alebo vyrovnanie telesných dysbalancií, osobní tréneri vám pripravia tréning na mieru presne podľa vašich potrieb. Niektorí klienti hľadajú tréning zameraný na silu, iní na zvýšenie kondície, no tréneri vám pomôžu aj pri špecifických problémoch ako odstraňovanie bolesti či pripravia cvičenie vhodné ako popôrodná alebo poúrazová rehabilitácia.

Samotné cvičenie možno doplniť o výživové poradenstvo, ktoré fitness centrum ponúka v rámci programu Home Gym Nutrition. Výživové poradenstvo je v Home Gym doplnené o diagnostiku InBody 270 meraním, vďaka čomu výživový poradca získa presné informácie o vašom tele a urobí si konkrétnu predstavu o jeho špecifických potrebách.

Zacvičte si spolu!

Na skupinových tréningoch v Home Gym zažijete skutočne skvelú atmosféru: športovci sa pri spoločnom cvičení navzájom podporujú a motivujú. Skupinové tréningy v Home Gym prebiehajú formou kruhového tréningu, ktorý kombinuje silové aj kondičné cvičenia, vďaka čomu si nielen zvýšite kondíciu, ale zároveň aj naberiete svalovú hmotu.

Vyskúšajte si aj vy špičkové vybavenie fitness centra

Home Gym bolo otvorené len nedávno a pýši sa najmodernejšou výbavou posilňovacích strojov, preto so svojou návštevou neváhajte.

Ako nonstop fitness centrum vychádza v ústrety naozaj každému, bez ohľadu na pracovný režim alebo iné povinnosti.

Či už hľadáte skupinové cvičenie, špecifický tréning s osobným trénerom alebo preferujete cvičenie osamote, veríme, že v Home Gym si nájdete to pravé cvičenie pre vás.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne