19.7 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Zahral si v legendárnom filmovom trháku Pulp Fiction

Najčítanejšie

Zahral si v legendárnom filmovom trháku Pulp Fiction. Za jeho vznikom stojí kalifornský franšízant Al Bernardin, ktorý ho po prvýkrát predstavil v 70. rokoch minulého storočia. Svojich fanúšikov si od tej doby získal po celom svete a aj na Slovensku má svojich verných priaznivcov. Reč je, samozrejme, o ikonickom burgri McRoyal. Až do konca prázdnin ho v slovenských reštauráciách McDonald’s nájdete v dvoch limitovaných verziách – McRoyal BBQ Bacon a McRoyal Deluxe.

V ďalších týždňoch si zákazníci McDonald’s môžu vychutnať ešte chutnejší a šťavnatejší McRoyal. Obľúbený burger s poriadnou porciou grilovaného hovädzieho mäsa je teraz k dispozícii v dvoch limitovaných verziách.

McRoyal BBQ Bacon ponúka okrem nakladanej uhorky, čerstvej cibule a syra ešte dva plátky slaniny a skvelú BBQ omáčku. McRoyal Deluxe posunul klasickú chuť s kečupom a horčicou ešte ďalej. Neodolateľnú kombináciu dopĺňa šťavnatá paradajka, ľadový šalát a majonézová omáčka.

Burger, ktorý je v krajinách s metrickým systémom známy ako štvrťlibrovka so syrom, je podľa marketingového riaditeľa McDonald’s pre Česko, Slovensko a Ukrajinu Martina Troupa jedným z najznámejších produktov na svete: „Chceli sme zákazníkom ponúknuť nový chuťový zážitok pri burgri, ktorý je pevnou súčasťou nášho menu po celé desaťročia. McRoyal je nielen skvelý produkt, ale tiež kultúrna ikona. Svoju limitku si tak určite zaslúži.“ Novinky vyladené pre letnú sezónu doplnia tiež návrat obľúbeného Cheeseburgeru Fresh s majonézovou omáčkou, šalátom a paradajkou.

Užite si horúce letné dni s McDonald’s. Čaká na vás aj limitovaná ponuka ľadových káv, poctivá malinovka alebo McFlurry Snickers. Už teraz vo všetkých 42 reštauráciách po celom Slovensku.

zdroj: Seesame/ McDonald’s

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne