19.7 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Vysávajte pohodlne, efektívne a bez káblov

Najčítanejšie

Pri vysávaní sa potrebujete dostať do celého priestoru domu, a to aj do tých najodľahlejších a málo prístupných miest. Často sa vám tak stane, že káble od vysávačov sú krátke, musíte ich stále presúvať z jednej zásuvky do druhej a navyše sa vám pletú pod nohy. Riešenie je jednoduché – aku vysávač.

Vysávanie bez kábla je pohodlnejšie

Vysávanie je domácou prácou, ktorú jednoducho musíte opakovať možno aj niekoľkokrát za týždeň. Prečo by ste si to teda nemohli zjednodušiť? Zabudnite na káble, prejdite na aku tyčové vysávače, ktorými sa dostanete do väčšiny priestorov.

Aku tyčové vysávače predstavujú moderné riešenia pre domácnosti. Tieto zariadenia sú obľúbené vďaka svojej mobilite, jednoduchému použitiu a schopnosti dosiahnuť aj na ťažko prístupné miesta. Aku tyčové vysávače, ako už názov napovedá, sú vybavené akumulátorom, čo znamená, že nepotrebujú elektrický kábel na svoju prevádzku. Toto je obrovská výhoda pre tých, ktorí nechcú byť obmedzovaní dĺžkou kábla alebo potrebou neustále meniť zásuvky pri vysávaní väčších priestorov.

Dostaňte sa všade rýchlo a jednoducho

Na druhej strane je dobré mať aj aku ručný vysávač, ktorý má silný motor, čím mu umožňuje zbierať prach, chlpy a iné nečistoty v menej dostupných priestoroch či v sedacích súpravách.. Tieto zariadenia majú rôzne príslušenstvo, ako štetce alebo nadstavce, ktoré sa dajú použiť na rôzne povrchy a typy čistenia.

Aku ručný vysávač je ideálnym doplnkom k tyčovým modelom, pretože umožňuje rýchle a jednoduché čistenie menších nečistôt alebo vyčistiť rôzne poličky a zákutia. Jeho kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť z neho robia praktického pomocníka dokonca aj pri čistení automobilu, kuchynskej linky alebo čalúnenia nábytku. Kombinácia týchto dvoch typov vysávačov poskytuje riešenie pre rôzne potreby domácnosti.

Oba tieto typy vysávačov majú svoje výhody a sú vhodné pre rôzne úlohy. Vy viete, čo najviac potrebujete, aby ste si vysávanie uľahčili čo najviac.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne