27.6 C
Bratislava
sobota, 7. septembra 2024

Suché toalety, konečne nahradili nové kontajnerové WC v Horárni Krasňany

Najčítanejšie

Mestské Lesy informovali: „Hoc je areál pri Horárni Krasňany druhým najnavštevovanejším vstupným bodom do Mestských lesov v Bratislave, dlhé roky tu bolo len suché WC. Tento spôsob bol však nekomfortný a bez možnosti umytia rúk, čo potvrdilo aj viacero podnetov od návštevníkov, ktorým tu normálne WC chýbalo.

V areáli sme preto postupne vybudovali studňu, a následne sme v priestore pri detských ihriskách postavili dočasné kontajnerové WC. O čistotu celého objektu sa stará neďaleký bufet pri Horárni.

Tento rok bude WC fungovať v testovacom režime, a na budúci rok bude osadený nový, esteticky krajší kontajner spolu s drevenou fasádou.

Okrem WC sa návštevníci môžu tešiť aj z novej cykloumývarky, ktorú osadili zamestnanci Mestských lesov hneď vedľa. Cyklisti si tak môžu pohodlne očistiť bicykel od blata a špiny.

V súčasnosti pracujeme na príprave projektovej dokumentácie rekonštrukcie areálu samotnej budovy Horárne Krasňany a jej okolia. Súčasťou projektu v budúcnosti už bude aj dobudovanie riadnych toaliet pre celý rekreačný areál,“ uviedli Mestské lesy.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne