14.4 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Public Relations tím v Grayling Slovakia povedie Kristína Krištúfková

Najčítanejšie

Grayling Slovakia, lokálna pobočka jednej z najväčších globálnych komunikačno-konzultačných sieťových agentúr, od augusta zmenila organizačnú štruktúru svojho Public Relations tímu. Skúsená konzultantka Kristína „Stella“ Krištúfková bola povýšená do pozície Head of PR.

„Stella je od svojho nástupu do Graylingu výraznou posilou nášho tímu, má veľa skúsenosti aj mimo oblasti PR, má veľký prehlaď, kreatívne nápady a mimoriadnu energiu, s ktorou posúva klientske a interné projekty. Preto je jej povýšenie veľmi zaslúžené a som osobne veľmi rada, že je súčasťou nášho tímu,“ povedala Anna Balíčková, Managing Director v agentúre Grayling pre Slovensko a Českú republiku.

Kristína „Stella“ Krištúfková sa pripojila k slovenskému tímu Grayling začiatkom roku 2023. Svoju kariéru začínala v PR agentúre AMI Communications Slovakia, kde za prácu v oblasti udržateľnosti pre klienta Metro Cash & Carry získala ocenenie Prokop 2019 v kategórii Business to Business.

Následne sa z čisto PR prostredia presunula do reklamného sveta a stala sa súčasťou tímu agentúry Slovák & Friends, kde zastávala pozíciu výkonnej riaditeľky. V tejto úlohe sa venovala klientom z oblasti potravinárstva, telekomunikácií, odpadového hospodárstva a viacerým projektom pre neziskový sektor, za ktoré získala niekoľko PR a reklamných ocenení v súťažiach Prokop a Zlatý klinec.

V rámci klientov agentúry Grayling sa primárne zameriavala na prácu pre spoločnosť Visa. Od svojho nástupu získala s tímom ďalšie ocenenie Prokop 2023 a to 2. miesto v kategórii Business to Business PR za projekt Visa She’s Next.

„Pozíciu vo vedení PR tímu Graylingu prijímam s veľkou pokorou, no zároveň verím, že vďaka nej budeme môcť priniesť ešte kvalitnejší servis pre klientov, nové prístupy k firemnej kultúre, ale aj silnejší hlas pre našu Slovenskú pobočku,“ uviedla Kristína „Stella“ Krištúfková.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne