17.6 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Na Štrkovci sa objavila veľká červená rybka. Slúži aj ako kontajner na vratné fľaše

Najčítanejšie

Starosta mestskej časti Ružinov Martin Chren informoval: „Na dočasne, do veľkej rekonštrukcie o 2 – 3 roky obnovenom detskom ihrisku pri Štrkoveckom jazere máme novú atrakciu. Veľká červená rybka však nie je len na okrasu ako atrakcia pre najmenších – funguje ako pekný kontajner na vratné fľaše.

Ak si teda pri jazere kúpite nejaký drink v plastovej fľaši, alebo sa vám doma plastové fľaše kopia a na dnes ešte nemáte splnenú dennú kvótu dobrých skutkov, môžete vratné fľaše priniesť sem.

15 centov tu, 15 centov tam, a výťažok z týchto zozbieraných vratných obalov poputuje pre OZ Deťom pre život, ktorí sa venujú pomoci a podpore deťom s rakovinou.

Prvú plechovku tam hneď pridal náš zamestnanec z Ružinovského Podniku, ktorý rybu inštaloval. A my dúfame, že rybka urobí radosť vašim deťom a že možno aj vy sa pridáte a pomôžete urobiť radosť niekomu inému,“ uviedol Martin Chren.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne