22.4 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

SkyShowtime predstavila nový Prémiový plán predplatného

Najčítanejšie

Prémiový plán bude bez reklám, s obsahom v rozlíšení 4K UHD a ponúkne viac súbežných streamovaní a sťahovaní. Prémiový plán bude k dispozícii na celom území pôsobenia, čím sa SkyShowtime stane prvou streamovacou službou s ponukou troch typov plánov – Štandardný s reklamami, Štandardný a Prémiový – pre zákazníkov na viac ako 20 trhoch.

SkyShowtime, domovská platforma sveta Yellowstone (všetky série 1883, 1923 a Yellowstone), pripravuje celý rad nových a exkluzívnych seriálov ako Landman, Lioness (2. séria), The Agency, The Day of the Jackal a SkyShowtime Original titulov Mamen Mayo, Schmeichel a Śleboda, ktoré budú dostupné už čoskoro.

SkyShowtime dnes oznámila uvedenie svojho nového Prémiového plánu, ktorý bude ponúkaný spolu s existujúcim Štandardným plánom s reklamami a Štandardným plánom (predtým nazývaným Štandardný Plus). Prémiový plán SkyShowtime bude k dispozícii od 29. októbra na všetkých viac ako 20 trhoch SkyShowtime súčasne, a to v Albánsku, Andorre, Bosne a Hercegovine, Bulharsku, Česku, Čiernej Hore, Dánsku, Fínsku, Holandsku, Chorvátsku, Kosove, Maďarsku, Nórsku, Poľsku, Portugalsku, Rumunsku, Severnom Macedónsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Španielsku a Švédsku.

Prémiový plán je bez reklám a ponúka všetky hollywoodske filmové trháky služby SkyShowtime, nové a exkluzívne seriály a pôvodné tituly z miestnej produkcie za skvelú cenu. Kompletný Prémiový plán s vylepšenou službou je ešte o krok ďalej a prináša svojim predplatiteľom lepší zážitok zo sledovania.

Vďaka možnosti streamovania až na piatich zariadeniach súčasne môže celá rodina sledovať svoje obľúbené relácie a filmy bez prerušenia. Predplatitelia s Prémiovým plánom si navyše môžu vybrať až 100* titulov na sledovanie offline, čo im zaručí prístup ku kvalitnej zábave aj na cestách.

Prémiový plán SkyShowtime vtiahne divákov do vysokokvalitného sledovania s rastúcim výberom populárnych titulov SkyShowtime, ktoré sú prvýkrát dostupné v kvalite 4K UHD.

„Už od samého začiatku sa spoločnosť SkyShowtime zaviazala poskytovať spotrebiteľom možnosť výberu a prinášať skvelú zábavu za skvelú cenu. Tento sľub plníme – začali sme s naším Štandardným plánom s reklamami a teraz zavádzame náš nový Prémiový plán, ktorý zákazníkom ponúka všetku skvelú zábavu SkyShowtime, ale s doplnkovými funkciami vrátane viacerých súbežných streamovaní, väčšieho počtu sťahovaní a rastúceho výberu obsahu v rozlíšení 4K UHD. SkyShowtime bola prvou službou, ktorá na týchto trhoch ponúkla plán s podporou reklamy, a s naším Prémiovým plánom naďalej vedieme: sme prvou streamovacou službou, ktorá na týchto trhoch ponúka všetky tri typy plánov – Štandardný s reklamami, Štandardný a Prémiový,“ povedal Monty Sarhan, generálny riaditeľ spoločnosti SkyShowtime.

Portfólio nových, exkluzívnych a pôvodných programov spoločnosti SkyShowtime, ktoré sa na obrazovkách objavia v nasledujúcich mesiacoch, zahŕňa tituly ako A Quiet Place: Day One, Landman, Lioness (2. séria), Mamen Mayo, Schmeichel, The Agency, The Darkness, Śleboda, The Day of the Jackal, The Fall Guy a Yellowstone (5. séria, časť B).

SkyShowtime ponúka tisícky hodín kvalitnej zábavy pre celú rodinu. Predplatitelia služby majú prístup k novým a exkluzívnym seriálom, pôvodnej tvorbe, oceneným filmom, obsahu pre deti a rodinu a výberu legendárnych titulov a zbierok od filmových štúdií Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios a Peacock – všetko streamované na jednej platforme.

Štandardný plán s reklamami, Štandardný plán a Prémiový plán služby SkyShowtime budú spotrebiteľom k dispozícii priamo prostredníctvom aplikácie SkyShowtime v zariadeniach s operačným systémom Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG pripojených televízoroch, Prime Video kanáloch, Samsung Smart TV, vybraných distribučných partnerov na daných trhoch a webovej stránky www.skyshowtime.com.

Prémiový plán SkyShowtime stojí 9,99 €, cena za Štandardný plán je 7,99 € a cena za Štandardný plán s reklamami je 4,99 €.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne