14.4 C
Bratislava
nedeľa, 20. októbra 2024

Slovenská televízia a rozhlas spúšťa kasting na súťažiacich v Dueli šampiónov 2025

Najčítanejšie

Vedomostná šou Duel patrí medzi mimoriadne divácky obľúbené relácie Slovenskej televízie a rozhlasu a každoročný Duel šampiónov si získal srdcia divákov aj v televíznom prime-time na Jednotke.

Na obrazovkách nebude chýbať ani v roku 2025 a vyskúšať si svoje vedomosti a pohotové reakcie v súboji s najúspešnejšími hráčmi dostanú tentokrát aj diváci.

Možnosť zabojovať o miestenku v Dueli šampiónov 2025 v televíznom vysielaní dostane až 30 hráčov, ktorí vzídu z regionálnych kôl. Do tých je možné sa prihlásiť už teraz na webovej stránke Slovenskej televízie a rozhlasu.

Predvýber finalistov do Duelu šampiónov 2025 bude pozostávať z troch regionálnych kôl, ktoré sa budú konať v Kreatívnych centrách STVR, a to 27. októbra v Košiciach, 3. novembra v Bratislave a 17. novembra v Banskej Bystrici.

To najzaujímavejšie z regionálnych kôl si budú môcť vypočuť poslucháči v Rádiu Regina. Z každého kola dostane 10 najlepších možnosť zasúťažiť si v televíznom Dueli o miestenku v Dueli šampiónov 2025 a postaviť sa proti tým najlepším z najlepších.

Ukážte svoje vedomosti, pohotovosť a strategické myslenie celému Slovensku a prihláste sa ešte dnes do najpopulárnejšej vedomostnej šou Duel na webovej stránke Slovenskej televízie a rozhlasu.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne