14 C
Bratislava
sobota, 26. októbra 2024

Nové bývanie v Bratislave: Spoznajte projekt Danubius s množstvom výhod pre rodiny i jednotlivcov

Najčítanejšie

Ak hľadáte ideálne bývanie istotne viete, že to také ľahké nie je. Nájsť dobrú lokalitu s občianskou vybavenosťou, s ľahkou dostupnosťou do mesta a ihriskami pre deti môže byť ťažšie. Nemusíte ďalej pátrať. Predstavíme vám projekt, v ktorý si hneď obľúbite a nebudete sa vedieť dočkať kedy sa doň nasťahujete.

Pokiaľ ste doteraz prezerali ponuky bytov na predaj v Bratislave a žiaden vám nevyhovoval skúste si pozrieť ponuku bytov v projekte Danubius. Za jeho realizáciou stojí česká developerská spoločnosť FINEP.

Novostavba v perfektnej lokalite

Ružinov je mestskou časťou Bratislavy, ktorá patrí medzi vyhľadávané a obľúbené lokality. Nájdete v nej všetko čo v bežnom živote potrebujete a ide tak o výbornú lokalitu ako pre rodiny s deťmi tak aj pre jednotlivcov alebo starších ľudí.

Danubius je súčasťou Jégého aleje. Vnútroblok tohto projektu tvorí súkromná záhrada, v ktorej je množstvo oddychových zón, kde môžete relaxovať po práci alebo sa tu stretávať s priateľmi či susedmi.

Ak dostanete chuť na dobrú šálku kávy alebo chutný obed môžete si zájsť do neďalekých kaviarní a reštaurácií. Súčasťou bloku je aj domáca pekáreň. Každé ráno vás môže prebúdzať vôňa čerstvo upečeného pečiva.

Rodiny s deťmi

Rodiny s deťmi nájdu v tesnej blízkosti novostavby Danubius množstvo príležitostí kde sa zabaviť. Len na pár krokov od domu sa nachádzajú ihriská pre deti. Neďaleký nový park je ideálny nie len na prechádzky ale je to aj vhodné miesto na korčuľovanie či bicyklovanie. Kuchajda a Štrkovecké jazerá sú známe a vyhľadávané vodné plochy v Bratislave. Vy ich budete mať pár minút pešej chôdze od domu.

Či už nakupujete radi alebo si do obchodu zájdete len keď naozaj potrebujete nebudete potrebovať auto. Do obchodného domu CENTRAL sa dostanete pešo behom pár minút. Pokiaľ dávate prednosť čerstvej zelenine a ovociu môžete si ho zaobstarať na jednom z najväčších trhovísk na Miletičovej.

Parkovanie

Problémom väčšiny miest je parkovanie. Tento problém sa ale netýka projektu Danubius. Priamo pod domom sú podzemné parkovacie miesta, kde môžete zaparkovať a výťahom sa vyviesť priamo do bytu.

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne