16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Novým HR manažérom BILLA na Slovensku je Peter Lackó

Najčítanejšie

Spoločnosť BILLA s.r.o. má od 1. apríla 2019 nového manažéra riadenia ľudských zdrojov, stáva sa ním Peter Lackó.

„Peter Lackó je novým členom nášho tímu, ktorý má dlhoročné skúsenosti v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Práve ľudia sú najdôležitejším stavebným prvkom nášho úspechu, sú srdcom a motorom našej spoločnosti. Som rád, že náš tím rozšíri človek so skúsenosťami z viacerých odvetví. Prajeme mu veľa úspechov a zároveň sme presvedčení o tom, že zúročí roky skúseností z oblasti práce s ľuďmi,“ hovorí generálny riaditeľ spoločnosti BILLA s.r.o. Dariusz Bator.

„Vážim si dôveru vedenia a verím, že z novej pozície budem úspešne pokračovať v naštartovanom pozitívnom trende v oblasti HR. Rád by som ďalej zlepšoval vnímanie značky BILLA ako zamestnávateľa a posilňoval hrdosť zamestnancov na spoločnosť BILLA na Slovensku. Rovnako sa zameriam na zvyšovanie flexibility v zamestnávaní a budovanie reputácie BILLA ako ústretového a korektného zamestnávateľa,“ konštatuje Peter Lackó a dodáva, “mojím cieľom je rozvíjať manažérsku kultúru založenú na otvorenosti, zodpovednosti, ľudskosti a rozvoji každého jednotlivca, podporovať mladé talenty a programy vzdelávania pre budúce generácie“.

Peter Lackó je manažér s dlhoročnou a bohatou skúsenosťou v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Pôsobil ako interný HR manažér vo viacerých medzinárodných spoločnostiach (napríklad PriceWaterhouse Coopers, Erste Group, T-Mobile) a má aj bohatú skúsenosť ako konzultant v riadení ľudských zdrojov.

Okrem operatívneho riadenia mal možnosť pracovať na mnohých projektoch zameraných na zvýšenie kvality a výkonnosti oblasti ľudských zdrojov.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne