16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Volkswagen na bratislavskom autosalóne predstaví špeciálny VW coffeee-up!

Najčítanejšie

Rovnako ako po uplynulé roky bude značka Volkswagen na bratislavskom autosalóne (30. apríla – 5. mája) vystavovať takmer kompletnú ponuku svojich osobných a ľahkých úžitkových modelov.

Návštevníci autosalónu sa v expozícii osobných a ľahkých úžitkových automobilov Volkswagen budú môcť zoznámiť aj s niekoľkými najhorúcejšími novinkami roka 2019, ktoré mali svetovú premiéru v uplynulých týždňoch, resp. mesiacoch.

Milou atrakciou, spestrujúcou expozíciu 17 automobilov Volkswagen bude špeciálny Volkswagen coffee-up! z bratislavského závodu Volkswagen Slovakia.

Ide o prvú pojazdnú kaviareň v elektromobile, vybavenú profesionálnym kávovarom umiestneným v batožinovom priestore. Kvalitná káva z elektromobilu zaručene dobije návštevníkov energiou.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne