18.6 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Vladimír Tomko sa stal novým generálnym riaditeľom reťazca Kaufland na Slovensku

Najčítanejšie

Po desiatich rokoch v slovenskom Kauflande odchádza doterajší generálny riaditeľ Paul Pauls do dôchodku. Ukončí tak svoje 33-ročné pôsobenie v spoločnosti Kaufland. Vo funkcii ho nahrádza Vladimír Tomko od 1. marca 2020.

Vladimír Tomko pôsobí v rámci skupiny Schwarz už takmer 10 rokov. Posledné tri roky úspešne viedol spoločnosť Kaufland v Chorvátsku, predtým pôsobil vo vedení sesterského obchodného reťazca v Bratislave.

„Som rád, že sa môžem po troch rokoch v zahraničí vrátiť opäť domov na Slovensko. Teším sa na nové výzvy, ktoré prichádzajú s touto zmenou, ako aj na spoluprácu s novým tímom. Verím, že spoločne nájdeme cestu, ako ďalej budovať dobré meno našej firmy aj v silnom konkurenčnom prostredí,“ povedal nový generálny riaditeľ slovenského Kauflandu.

Po Vladimírovi Tomkovi pozíciu generálneho riaditeľa v Chorvátsku prebral Patrick Rudat.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne