16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Playtvak.cz dosiahol za 10 dní návštevnosť milión pozretí. Pripravil aj Slow TV

Najčítanejšie

Playtvak.cz logo
logo Playtvak.cz (zdroj: Mafra)

Nový on-linový projekt Playtvak.cz mediálnej skupiny Mafra dosiahol návštevnosť milión prehrávaných videí po desiatich dňoch svojej existencie. Playtvak.cz odštartoval slávnostnym spustením 21. júna a miliónteho zhliadnutia dosiahol v stredu 1. júla.

„Playtvak.cz rozhodne splnil naše očakávania a už tiež vyhodnocujeme úspešnosť jednotlivých relácií. Momentálne sú medzi najsledovanejšími videá Čo by bolo, keby … od dvojice Genzer a Suchánek a od skupiny FameTeam. Máme pripravené aj ďalšie nové relácie, napríklad spustili sme nový formát Slow TV a počas leta pribudnú ďalšie novinky, „ povedal člen predstavenstva mediálnej skupiny MAFRA Michal Hanák.

Momentálne je na Playtvak.cz  k videniu celkom 23 relácií plus už spomínaná Slow TV, ktorá chce byť najzábavnejšou televíziou aj o tých najnudnejších veciach.

Slow TV  – čiže televízne vysielanie bez jediného strihu. Fenomén, ktorý si získal veľkú obľubu vo svete, teraz uvádza Playtvak.cz v českom prostredí. Z miest, ktoré dôverne poznáte, pohľadom, ktorý nepoznáte vôbec. O veciach, ktoré každý deň stretávate, aj o tých, ktoré normálne vidieť nie sú.

„Slow TV je vysielanie v priamom prenose z miest, ktoré sľubujú zaujímavé príbehy. Pomaly sledujeme zdanlivo obyčajné scény zo života ľudí, zvierat, rastlín i strojov, ako sa odohrávajú práve v tomto okamihu. Ak vás napadá slovo nuda, možno len na prvý pohľad, pretože sledovanie Slow TV je naozaj zábava, „ povedal Josef Koukolíček, šéfproducent projektu Playtvak.cz, a dodal:

„Veríme, že unikátny projekt Slow TV si nájde širokú skupinu verných divákov a vhodne doplní portfólio relácií, ktoré sú na Playtvak.cz k videniu. V zahraničí sa stal ohromným fenoménom. Nápad vznikol v Nórsku, kde divákov úplne uchvátil. Z päťmiliónovej krajiny sa pozerali celé tri milióny. My tak vysoko zatiaľ nemierime, ale veríme, že sa nový formát v Českej republike presadí. „

Slow TV ponúka tri paralelné dlhodobé streamy z rôznych prostredí, vedľa toho prenáša aj jednotlivé epizódy, ako napríklad súboj krviniek s baktériou. Môžete hodiny sledovať pristávaciu plochu pražského letiska Václava Havla, kam prilieta napr. jedno z najväčších dopravných lietadiel sveta Airbus A380 spoločnosti Emirates.

Na Slow TV nájdete aj Krajinu s pokladom, teda záber priameho prenosu miesta, kde je umiestnený poklad (geocacherská keška) i s odmenou pre prvých dvadsať nálezcov. A nechýbajú ani zábery do zvieracej ríše.

Sledujte nás aj na Facebooku

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne