16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Bývalý redaktor televízie TA3 Juraj Ondrejčík prechádza do vydavateľstva Ringier Axel Springer

Najčítanejšie

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia posilňuje marketingový tím o Juraja Ondrejčíka, ktorý nastupuje na novozriadenú pozíciu Senior CSR Manager. Juraj Ondrejčík preberá zodpovednosť za marketingové aktivity charitatívneho projektu Srdce pre deti  denníka Nový Čas ako aj ďalšie aktivity vydavateľa v  oblasti spoločenskej zodpovednosti.  

Juraj Ondrejčík, Ringier Axel Springer Slovakia
Juraj Ondrejčík, nový Senior CSR Manager (zdroj: Ringier Axel Springer Slovakia)

Charitatívny projekt Srdce pre deti denníka Nový Čas je rozšírením 30-ročnej najrešpektovanejšej charitatívnej značky v Nemecku Ein Herz für Kinder na Slovensko. Jeho hlavným cieľom je pomáhať zlepšiť životnú situáciu detí s vážnym zdravotným a sociálnym znevýhodnením.

Od roku 2011 je renomovaná Nadácia Pontis garantom  nadačného programu a je  zárukou odovzdania každého získaného centa a prehľadného použitia pomoci.

Túto funkciu si naďalej zachová, pričom Juraj Ondrejčík bude zodpovedný za implementáciu a rozvoj marketingovej stratégie a za koordináciu aktivít projektu Srdce pre deti.

„Vydavateľstvo sa dlhodobo angažuje v oblasti spoločenskej zodpovednosti a týmto krokom potvrdzuje svoj zámer pokračovať v jej ďalšom rozvoji,“ vysvetľuje marketingová riaditeľka RAS SK a Azet.sk Nikoleta Šlachtová.

Juraj Ondrejčík prichádza z koncernu BOSCH, v ktorom pôsobil na oddelení korporátnej komunikácie. Predtým pracoval v Nadácii Pontis, v ktorej mal na starosti práve projekt Srdce pre deti. Má bohaté skúsenosti aj z médií. V minulosti pracoval aj pre televíziu TA3 ako redaktor spravodajstva a publicistiky.

Spoločnosť Ringier Axel Springer Slovakia, a. s., je najväčší multimediálny vydavateľský dom na Slovensku. Vydáva najčítanejší – bulvárny denník Nový Čas. Vo svojom portfóliu má aj magazíny, knihy, online portály, e-shop a aplikácie pre iPad, iPhone a Android.

Od decembra 2010 vlastní vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia 70 %-ný podiel v spoločnosti Azet.sk, ktorá je jednotkou na slovenskom internetovom trhu, vzhľadom k počtu návštev čitateľov.

Sledujte nás aj na Facebooku

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne