16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Lexus spustil projekt, ktorý dáva šancu potenciálnym zákazníkom vyskúšať si niektoré vozidlo z produkcie značky až na štyri dni. Kampaň je z dielne agentúry Bubble

Najčítanejšie

Japonská automobilka Lexus v rámci nového projektu požičiava ľuďom svoje automobily, aby mohli zažiť luxus z jazdy autom na vlastnej koži.

Idea unikátneho projektu s názvom „Zažiť Lexus“, ktorý nedávno spustila japonská automobilka, vzišla z dielne obsahovej agentúry Bubble, ktorá sídli v Prahe. Nosnou myšlienkou, ktorý patrí medzi ojedinelé v Čechách aj na Slovensku, je ako hovorí automobilka Lexus skutočnosť, že kto raz skúsi Lexus, už nikdy nebude chcieť nič iné.

A keďže najskôr treba ten pocit z jazdy na vozidle Lexus zažiť, automobilka sa rozhodla pre svojich potenciálnych zákazníkov sprostredkovať jedinečné zapožičanie automobilu zo svojej ponuky a dopriať im tak zažiť luxus, ktorý je pre tieto autá príznačný.

„Nechceme robiť len obyčajné testovacie jazdy. Lexus nie je len výrobcom kvalitných áut, je značkou luxusného životného štýlu. Práve to by sme radi našim hosťom v rámci programu Zažiť Lexus ukázali. Pre vybranú skupinu ľudí sme vytvorili tento unikátny koncept, v ktorom si môžu auto otestovať na štyri dni na tých najkrajších miestach Česka a Slovenska. To všetko s exkluzívnou starostlivosťou vytvorenou na mieru,“ predstavuje projekt Martin Peleška, šéf českého zastúpenia značky Lexus.

Požičiavanie vozidiel má, ale určité pravidlá. Ich zapožičiavanie je spojené s niektorým z naplánovaných výletov, ktoré sú doplnené o maximálny servis zo strany značky Lexus, vrátane rezervovania ubytovania, reštaurácií a iných aktivít. Celá komunikácia pre potenciálnych zákazníkov je personalizovaná v duchu omotenashi, jednej z hodnôt značky. Okrem omotenashi sú hodnotami značky aj takumi a kaizen. Konkrétne omotenashi hovorí o tom ako pristupuje značka Lexus k výrobe svojich vozidiel.

„Každé vozidlo vytvárame tak, aby splnilo vaše priania ešte predtým, než ho vyslovíte alebo na naň vôbec pomyslíte. Nech už ide o jedinečné bezdotykové otváranie kufru pri modeli RX, alebo o automatické zasunutie sedadla a volantu pre pohodlné vystupovanie z vozidla,“ vysvetlenie pojmu omotenashi na webovej stránke
Zažiť Lexus.

Kampaň, ktorá sa pre verejnosť a vybraných potenciálnych zákazníkov začala v polovici septembra, potrvá v offline, v digitálnej podobe, na sociálnych sieťach značky a v microsite až do konca roka. Do realizácie a šírenia kampane sa agentúra Bubble a značka Lexus rozhodli zapojiť aj influencerov, súčasných zákazníkov a ambasádorov projektu, ktorými sú Zdeněk Pohlreich, akrobatický letec Petr Kopfstein a herec Maroš Kramár.

„Lexus je vo svojom segmente jedinečný. To sme reflektovali v samotnom koncepte a v jeho realizácii. Všetok obsah, ktorý v komunikácií používame, je vytvorený lokálne a zachytáva reálne situácie, ktoré s autom zažívate,” hovorí Michaela Pechanová, idea maker agentury Bubble.

„Mám pocit, že Lexus nie je len auto. Je to životná filozofia,“ hovorí Zdeněk Pohlreich v krátkom videu, ktoré je súčasťou novej kampane.

Zdeněk Pohlreich jezdí vozy Lexus.

Zdeněk Pohlreich jezdí vozy Lexus už pár let. A co na nich miluje nejvíc? Podívejte se sami. Více na www.zazitlexus.cz

Posted by LEXUS Česká republika on 4. september 2017

Podobný názor má aj akrobatický pilot Petr Kopfstein. „Riadenie Lexusu je vrchol komfortu, je to za odmenu“, hovorí známy pilot vo videu, ktoré je taktiež súčasťou kampane Lexus.

Co znamená Lexus pro Petra Kopfsteina?

Co znamená Lexus pro Petr Kopfstein, akrobatického letce a vítěze Red Bull Air Race Challenger Cup? #ZažítLexus

Posted by LEXUS Česká republika on 14. august 2017

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne