16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

KBS vypísala súťaž na získanie grantov pre médiá

Najčítanejšie

Rada pre spoločenské komunikačné prostriedky Konferencie biskupov Slovenska vypísala súťaž o finančný príspevok na mediálny projekt s evanjelizačným zameraním. Informáciu zverejnil konzervativnyweb.sk.

Ide o podporu masmediálnych projektov, projekty orientované na periodickú i neperiodickú tlač, rozhlas, televíziu, film, internet a projekty súvisiace s masmédiami, napríklad mediálna výchova, súťaže masmediálnych produktov, školenia, konferencie a podobne.

Konferencia biskupov Slovenska podporuje každoročne mediálne projekty sumou okolo 200 tisíc eur, ktorá pochádza z tradičnej zbierky na katolícke médiá, ktorá sa pravidelne koná na 7. veľkonočnú nedeľu v katolíckych farnostiach na celom Slovensku.

Prihlášky je možné podávať do 30. septembra a výsledky budú zverejnené na stránke Tlačovej kancelárie Konferencie biskupov Slovenska.

„Ide o každoročnú súťaž o finančný príspevok na mediálny projekt s evanjelizačným zameraním. Úspešní uchádzači budú podporení z tradičnej zbierky na katolícke médiá, ktorá sa pravidelne koná na 7. veľkonočnú nedeľu v katolíckych farnostiach na celom Slovensku,“ povedal tajomník rady pre médiá Martin Kramara.

Finančnú podporu v minulosti získali napríklad projekty Televízie Lux, Rádia Lumen, časopis Rebrík, mesačník Cesta, Gréckokatolícky magazín, evanjelizačný projekt 40 dní online, časopis Naša Žilinská diecéza, vzdelávací seminár Network Slovakia, alebo časopis Slovenský Hlas z Ríma.

Projekty by nemali presiahnuť tri normostrany a poslať ich je nutné v elektronickej forme na e-mailovú adresu: riaditel@tkkbs.sk a písomne na adresu: Martin Kramara, TK KBS, Kapitulská 11, P.O.Box 113, 814 99 Bratislava.

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne