17.6 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Deň detí a Vajnory na kolieskach

Najčítanejšie

Mestská časť Vajnory pripravila na Deň detí program: „Už zajtra majú všetci naši najmenší svoj veľký deň – 1. júna je Medzinárodný deň detí. A naša mestská časť na deti nezabúda, aj tento rok sme pre nich pripravili zaujímavý program.

Tentokrát bude akcia spojená aj s Vajnorami na kolieskach, ktoré sa začnú zajtra o 13:30 na Jurskej ceste. Tešíme sa na účasť malých aj veľkých cyklistov, korčuliarov, mamičiek s kočíkmi a iných účastníkov pokojne aj fúrikmi a všetkým, na čom sa dá ekologicky prepraviť na kolesách a užiť si prekrásne prostredie okolia Vajnor.

A oslava samotného Dňa detí začne o 15:00 na ihrisku Koniarkova, kde sme program pripravili spolu s Hasiči z Ivanky pri Dunaji. Naše ratolesti sa môžu tešiť na program, ktorého súčasťou bude Šašo Jašo, Kráľovstvo nosorožcov, šmykľavka, ale budú môcť súťažiť aj v zaujímavej tombole,“ uviedla mestská časť Vajnory.

Info o akciách nájdete tu:
> Deň detí vo Vajnoroch
> Vajnory na kolieskach

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne