12.7 C
Bratislava
piatok, 18. októbra 2024

Celoslovenská otvorená tanečná súťaž „H&T Cup pod hviezdami“ sa opäť uskutočnila v Amfiteátri v Rači

Najčítanejšie

Akrobatický tanec, scénický, moderný tanec, lyrical, či disco tance, latino , ale i muzikálové tance broadway, urban, hip hop, street choreografie, mtv style, k-pop, to všetko predviedli návštevníkom v sobotu 22. júna počas celého dňa až do neskorého večera tanečníčky a tanečníci.

Kreatívny prístup, prísny hlas ale i objektívne oko mali tento rok v porote Andrea Veneri (IT), Nilde Serpa (IT), Kristína Slováková, B boy Majko – Majko Koiš, Vika Kozáková a Kristián Šimončič.

V sobotu sa v Amfiteátri v Knížkovej doline v Rači uskutočnil už piaty ročník Open air podujatia, inak H&T CUP funguje už od roku 2004. Zo všetkých zúčastnených choreografií dňa porota vybrala 11 najlepších a tí súťažili v Gala night o 20-tej hodine o hlavnú cenu, ktorou bolo fotenie tanečného súboru profesionálnou tanečnou fotografkou Sandrou Benčič.

„Skvelá súťaž, kamarátska atmosféra, porota skutočne kvalitná svojou odbornosťou, tanečníci podali výborne výkony, hasiči spravili poobede penu, neskôr osviežili vodou, stánky s kvalitným občerstvením a tombola s hlavnou výhrou bytovou klimatizáciou… bolo toho veľa a zvládli sme dážď, vietor a potom kvalitné teplo…no na 100% môžem povedať, že sa v Rači stretli skvelí ľudia spojený vášňou pre tanec…,“ uviedla moderátorka podujatia Andrea Bitarová.

Pozrite si > krátky 47 minútový film na Facebooku Bratislavského Večerníka.

Viac článkov o mestskej časti Rača nájdete na Račianskom Večerníku.

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

Aktuálne