19.7 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

Mládež sa cez prázdniny realizuje rôznymi spôsobmi. Polícia pátra po totožnosti týchto mladíkov (aktualizované)

Najčítanejšie

„Policajti oddelenia železničnej polície objasňujú trestný čin krádeže vlámaním do dopravného múzea, ku ktorému došlo v nočným hodinách zo včera (08.07.2024) na dnes (09.07.2024) v územnom obvode žst. Bratislava – Hlavná stanica.

Páchatelia zároveň vo vnútorných priestoroch múzea rozbili vitríny, rozbili sklenenú výplň na dverách vystaveného historického autobusu, ako aj porozhadzovali vystavené exponáty bicyklov, motoriek a uniforiem. Z múzea odcudzili aj kord z 19. storočia a z miesta utiekli.

Akékoľvek informácie k totožnosti dvoch mladíkov na priložených fotografiách, k ich súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície,“ uviedla Polícia SR.

Aktualizácia: „Policajný Facebook opäť pomohol! Dvaja mladíci z dnešnej pátračky sú už na policajnom oddelení. Dvaja mladíci, po totožnosti ktorých od dnešného rána pátrali policajti Oddelenia železničnej polície v Bratislave, sa už nachádzajú v priestoroch policajného oddelenia. Na základe medializácie ich opoznal vlakvedúci vlaku, smerujúceho do Budapešti, a oznámil túto skutočnosť polícii. S mladíkmi budú v zmysle zákona vykonané potrebné úkony. Touto cestou ďakujeme verejnosti za pomoc pri pátraní. Nakoľko týmto pádom dôvody pátrania pominuli, žiadame o odstránenie fotografií mladíkov zo sociálnych sietí ako aj z médií,“ uviedla Polícia SR.

(fb)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne