13.3 C
Bratislava
štvrtok, 17. októbra 2024

Reťazec Lidl plánuje otvoriť novú predajňu v Rači na Púchovskej v priebehu septembra. Realizoval tiež úpravu križovatky Komisárky a pripájacieho pruhu v smere na Pezinok

Najčítanejšie

Už v marci 2023 priniesol ako prvý Bratislavský Večerník informáciu o chystanej výstavbe novej predajne reťazca Lidl na Púchovskej ulici v Rači, v priebehu apríla 2024 hľadal reťazec do novej prevádzky zamestnancov.

Celková predajná plocha plánovanej novej prevádzky by mala predstavovať viac ako 1400 m2. Otvorením novej predajne v Rači spoločnosť Lidl vytvorí 25 – 30 nových pracovným miest. Nová predajňa Lidl sa bude nachádzať na Púchovskej ulici 16 v areáli bývalého Technomarketu, neďaleko predajne reťazca Kaufland, ktorý sa nachádza na Púchovskej 8. Oba reťazce patria do nemeckej skupiny Schwarz.

„Septembrový termín otvorenia predajne je z nášho pohľadu stále aktuálny. Definitíva však záleží od viacerých okolností,“ potvrdil pre Račiansky Večerník hovorca reťazca Lidl Tomáš Bezák a doplnil: „Úpravu križovatky sme realizovali my, primárne išlo o kompletnú výmenu svetelnej signalizácie a pripájací pruh smer Pezinok“.

Aktualizácia 17.9.: Reťazec otvorí svoju novú prevádzku v horizonte niekoľko málo týždňov. Stavba je hotová, takže hneď ako dobehne kolaudačný proces.

Reťazec Lidl pôsobí na Slovenskom trhu od roku 2004, aktuálne má 164 predajní, ktoré zásobujú vlastné logistické centrá v Nemšovej, Prešove a Seredi, v súčasnosti zamestnáva takmer 7 tisíc pracovníkov v oblasti predaja, nákupu, administratívy, logistiky, centrálnych služieb a expanzie.

Pozrite si fotografie zachytávajúce úpravu svetelnej signalizácie na križovatke Komisárky (Púchovská-Pri Vinohradoch), a aktuálny stav stavebných prác nového supermarketu, 14. júl 2024:

Marián Luha
Marián Luhahttp://www.racianskyvecernik.sk
Som šéfredaktorom portálov Bratislavský Večerník a Račiansky Večerník. Študoval som na masmediálnych fakultách na univerzitách na Slovensku a v Českej republike. V minulosti som pôsobil vo viacerých printových a elektronických médiách. V súčasnosti okrem portálov Bratislavskyvecernik.sk, Racianskyvecernik.sk a Novomestskyvecernik.sk vediem aj portály Mediahub.sk a Retazce.sk, ktoré sa ale začiatkom roka 2023 zlúčili pod jeden brand Bratislavský Večerník.sk. Zároveň vediem i printové noviny Račiansky Večerník a Novomestský Večerník. Žijem v najkrajšej bratislavskej mestskej časti Rača.👍🍀😉 Svoje tipy na články mi môžete zasielať na e-mail: marian@luha.sk. Ďakujem. Články o Rači nájdete > TU

Ďalšie články

Aktuálne