16.1 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Prvýkrát na Kuchajde sa predstaví aj jachting v rámci podujatia Olympijský festival

Najčítanejšie

V areáli jazera Kuchajda sa počas trvania OH 2024 v Paríži od 26. júla až do  11. augusta uskutoční podujatie Olympijský festival. 

Starosta mestskej časti Matúš Čupka uviedol: „V rámci Olympijského festivalu, ktorý organizuje Slovenský olympijský tím, sa na Kuchajde po prvýkrát predstavuje jachting! Až do konca festivalu tak máte jedinečnú možnosť vyskúšať si jazdu na plachetnici priamo na Kuchajde.

Je pre vás pripravených 5 plachetníc, prostredníctvom ktorých si môžete zažiť, čo znamená byť jachtárom. Tento zážitok je príležitosťou vyskúšať si niečo nové, užiť si zábavu a nabrať nové skúsenosti. Príďte okúsiť všetko od prípravy uzlov až po technológie prípravy lode a počas jazdy si môžete osvojiť prácu s balansom.

Je to skvelá príležitosť pre všetky vekové kategórie naučiť sa niečo nové a užiť si nezabudnuteľné chvíle na vode. Neváhajte a príďte si vyskúšať jachting na Kuchajde!,“ uviedol starosta Nového Mesta.

Od 26. júla do 11. augusta vám Slovenský olympijský tím prináša Olympijský festival plný športových aktivít, zábavy aj živých koncertov.

Budete mať možnosť vyskúšať si viac ako tridsať športových disciplín na rôznych stanoviskách po celom areáli Kuchajdy. Či už ste fanúšikmi tradičných športov alebo chcete objaviť niečo nové, na Olympijskom festivale si určite prídete na svoje.

Okrem športu sa môžete tešiť na živé koncerty slovenských hudobných hviezd, priame prenosy z olympijských hier v Paríži a vítanie našich olympionikov po ich návrate.

> Pozrite si celý program festivalu

(fb, ts)

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne