18.6 C
Bratislava
štvrtok, 10. októbra 2024

Koktejl.sk oslavuje druhé narodeniny. Celebritný online magazín, ktorý rozvíril mediálne vody

Najčítanejšie

Obľúbený celebritný online magazín z portfólia Ringier Slovakia slávi druhé výročie fungovania.

S rovnakým nadšením, s akým si Carrie Bradshawová a jej priateľky z kultového seriálu Sex v meste vychutnávali exkluzívne miešané nápoje, prináša Koktejl.sk svojim čitateľom každý deň množstvo zaujímavých informácií a noviniek. A vďaka nemu si už dva roky môžete vychutnávať svoju dennú dávku osviežujúcich „koktejlov“ namiešaných z článkov, videí, zaujímavostí či kvízov aj vy.

Celebritný online magazín obohatil obsahové portfólio Ringier Slovakia o nový segment a úspešne zamiešal karty na slovenskej scéne šoubizových médií. Koktejl.sk sa teší dynamickému nárastu návštevnosti, ktorá už dosahuje takmer 1,5 milióna reálnych užívateľov (RU) za mesiac, a denne dokazuje svoju kvalitu, čím si získava čoraz väčšiu priazeň čitateľov. V súčasnosti má tento online magazín na svojom konte už viac ako 40 000 publikovaných článkov a vyše 1 000 videí.

„Dva roky existencie dokazujú, že projekt Koktejl.sk je úspešný a životaschopný. Portfólio Ringier Slovakia sme rozšírili o novú cieľovú skupinu, čo sa ukázalo ako správne rozhodnutie. Potvrdzujú to aj auditované čísla návštevnosti z iabmonitor.sk, v rámci ktorých Koktejl.sk pomáha svojej nadradenej doméne Azet.sk pravidelne sa umiestňovať v TOP 10 najnavštevovanejších slovenských webov,“ uviedol František Novák, Executive Director Ringier Slovakia.

„Pripravovať denné aktuálne spravodajstvo a lifestylové témy si vyžaduje množstvo hodín práce a obrovské nasadenie. Vidieť, ako sa k nám čitatelia pravidelne vracajú a spoluvytvárajú obsah svojimi tipmi, je však na nezaplatenie. Nesmierne nás to teší a zároveň motivuje, aby sme naďalej prinášali pútavé a kvalitné články. Ďakujem všetkým našim čitateľom,“ uviedla Veronika Mináriková, šéfredaktorka Koktejl.sk.

Za úspechom magazínu Koktejl.sk stojí zohratý redakčný tím, ktorý si buduje dobré a korektné vzťahy s celebritami, s influencermi a s organizátormi podujatí. Tento prístup umožňuje redaktorom prinášať exkluzívne informácie zo sveta šoubiznisu a zároveň získať dôveru čitateľov. Korektnosť a presnosť publikovaných informácií sú bezpochyby konkurenčnou výhodou online magazínu, oslavujúceho v týchto dňoch druhé výročie fungovania.

(ts)

MediaHub.sk
MediaHub.sk
Mediahub.sk je mediálny portál, ktorý pôvodne vznikol v roku 2013 ako Masmediálne.info. Zaoberá sa masmediálnou a marketingovou komunikáciou. Jeho súčasťou do roku 2023 bol portál s televíznymi reklamami Spoty.mediahub.sk, ktorý vznikol v roku 2017. Portál Mediahub.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne