17.2 C
Bratislava
streda, 9. októbra 2024

Reťazec Terno prichádza do Popradu

Najčítanejšie

Spoločnosť TERNO real estate pokračuje v letnej expanzii a v auguste otvára ďalšiu novú predajňu v Poprade. Príchod slovenského reťazca do mesta pod Vysokými Tatrami, v ktorom otvorí svoje brány po prvýkrát, je strategickým krokom k cieľu stať sa potravinami s celoslovenskou pôsobnosťou.

Nová prevádzka Terno sa nachádza v nákupnom centre ZAZA park v Poprade-Matejovciach pri prevádzke McDonald´s.

Na ploche 525 m2 ponúka svojim zákazníkom regálový tovar, ale i pult s čertsvými mäsovými a mliečnymi produktami a cukrárenským tovarom s obsluhou. Okrem klasických pokladní môžu klienti zaplatiť za nákup aj na samoobslužných pokladniach, ktoré sa tešia vzrastajúcej obľube.

„Veríme, že vysoká kvalita potravín so 60-percentným podielom slovenských výrobkov v kombinácii s výhodnými cenami osloví našich nových zákazníkov v Poprade a že predajňa Terno sa stane bežnou súčasťou ich životov. Našou prioritou je poskytnúť spotrebiteľom príjemný nákupný zážitok, ku ktorému prispievajú aj produkty našej privátnej značky Terka. Tá zahŕňa rôzne druhy strukovín, korenín, mliečne, konzervované aj sterilizované výrobky, pochutiny, sladkosti, hygienické produkty, ochutené či neochutené vody a nápoje,“ hovorí Peter Vanek, marketingový manažér TERNO real estate, s. r. o.

Reťazec Terno poskytuje svojim zákazníkom široký vernostný program. Okrem aktuálnych zliav platných vždy na konkrétny týždeň, majú držitelia vernostnej karty možnosť využiť pravidelné utorkové a stredajšie 20 % zľavy na vybranú kategóriu sortimentu, ale aj okamžité meninové, narodeninové či seniorské zľavy.

(ts)

Reťazce.sk
Reťazce.sk
Reťazce.sk písali predovšetkým o maloobchode v Bratislave, sústredili sa na centrum Bratislavy a väčšinou na gastroscénu. Zaujímali sa predovšetkým o inovatívne nezávislé projekty. Projekt v rôznych podobách fungoval od roku 2009. Autorom a zodpovednou osobou za obsah bol Radoslav Augustín. V histórii na projekte spolupracovali i Lukáš Kočišek a Ivan Krasko. Redakcia Mediahub.sk od novembra 2018 na obsahu projektu pokračuje. Doménu Reťazce.sk sme získali od spoločnosti VisuArt, s.r.o. a stala sa súčasťou nášho projektu. Portál Reťazce.sk sa začiatkom roku 2023 zlúčil s portálom BratislavskýVečerník.sk.

Ďalšie články

Aktuálne