22.4 C
Bratislava
utorok, 8. októbra 2024

ŠK Slovan otvoril nový kamenný funshop priamo na štadióne na Tehelnom poli

Najčítanejšie

Belasí vypočuli priania zákazníkov a otvorili vlastný kamenný značkový funshop, ktorý sa nachádza priamo v objekte štadióna Tehelné pole.

Otvorený bude už od utorka 1. októbra, kedy na belasých čaká zápas Ligy majstrov s tímom Manchester City. Fanshop bude otvorený aj v sobotu 5. októbra na domácom zápase s Trenčínom, následne bude ŠK Slovan informovať svojich fanúšikov o pevných otváracích hodinách.

„Nový fanshop bude otvorený 1. októbra už od 12:00 až do začiatku zápasu. Predajňa bude otvorená pre fanúšikov aj po ukončení zápasu. Vstup do predajne sa nachádza z námestia štadióna pri schodoch k sektoru C,“ uviedol ŠK Slovan na klubovom webe a doplnil:

„Predajňa je zásobená s množstvom úplne nového oblečenia detskej, ženskej a mužskej kolekcie značky adidas s logom klubu, ako aj značky ŠK Slovan Bratislava. Neodmysliteľnou súčasťou fanshopu sú originálne dresy, ktoré sú pre vás pripravené s logom Ligy majstrov. Okrem toho na vás čaká množstvo nových klubových šálov, ako aj nové drobné suveníry od šálok, kľúčeniek, peračníkov, peňaženiek, príveskov a ďalších drobností.“

Redakcia
Redakcia
Redakcia Bratislavského Večerníka predstavuje starosti a radosti v bratislavských mestských častiach. www.bratislavskyvecernik.sk

Ďalšie články

Aktuálne